Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
egzorcysta.... |
Dekle je.bany,czego sie wpierdalasz w kazdy temat jakmajtki w dupe?zal ci wisienki...stary jestes dziadzie,nawet ci nie stanie haha.A co do kibli to nie osmieszaj swojej corki,to tez praca nie?wez wisienke i se ulzyjcie golabki:-D tylko najpierw pocwicz rekodzielo:-D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: egzorcysta.... |
ahh te forum i warczace groznie trzynastki.. jesli jednak masz powyzej 13 lat to bardzo mi przykro z powodu twojego niedorozwoju umyslowego. po co w ogole zasmiecac forum czyms takim? masz problem z uzytkownikiem to zagadaj do niego w realu, bo piszesz jakbys znala, a nie tchorzliwie w necie obrazasz... serio, tu naprawde nie ma moderatora?
|
|
oczywiscie nie chce urazic normalnych nastolatek, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi... male pieski szczekaja najglosniej
|
|
Nie doj.ebana i dlatego każdego się czepia... żałosna osoba. Efekt bezrobocia w Łomży ....
|
|
To nie jest nastolatka bo w którejś z wypowiedzi wspominała że jest mężatką,może mąż ma jej dość,wszyscy mają jej dość i wyżywa się na forum. Albo może jest na diecie :-D
|
|
Diablicaaaa skończ z tym rynsztokiem , siedzisz w tym szalecie miejskim i się nudzisz , kible zmywaj
|
|
Masakra ...
|
|
Egzorcysta to nie ona do zmywania kibli:P przecież jedna z naszych gwiazd celebrytek sprząta kibelki... niejaka Pani Natasza;) znajdz inna prace dla forumowiczki
|
|
z takim ryjem jak Diablicaaaa, to co ona innego może robić?
|
|
heee dobre
|
|
.
|