Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miss PWSIiP 2014 - na pewno słuszny wybór? |
Wczoraj zobaczyłem zdj z wyborów Miss i... szok. Czy mogła wygrać dziewczyna, która wcześniej została zdyskwalifikowana? Czy w ogóle ktoś obiektywny mógł ją wybrać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miss PWSIiP 2014 - na pewno słuszny wybór? |
Zalezy z jakiego powodu została zdyskwalfikowana :) a tak powaznie daj spokój kogo to interesuje piszesz jakby to wybory jakiejs miss Polonia były zawsze sie ktos znajdzie komu się wybrana miss nie podoba no komus sie z jury spodobac musiała, że jednka to miss została :)
|
|
Zanim założysz kolejny post najpierw zaktualizuj informacje, ponieważ dziewczyna, która jak twierdzisz "została zdyskwalifikowana" sama zrezygnowała z konkursu na miss ŁKS-u :) A wybory na Miss ŁKS-u i Miss PWSiP to były dwa oddzielne konkursy więc odpowiedź na twoje pytanie jest krótka: owszem, mogła wygrać konkurs :)
|
|
Co za różnica, która wygrała? To tylko wybory miss, każdy taki konkurs jest baaaardzo subiektywny. Każda potwora znajdzie swego amatora :) i nie chodzi mi tu wcale o miss PWSIiP, bo zdjęć nie widziałem i nie mam zamiaru oglądać.
|
|
to tylko zabawa:)
|
|
rudy błazen z druhem
|
|
brzydactwo.
|
|
Olaf1992 - założyłeś konto tylko po to, aby kogoś oczernić? A może jesteś którąś z przegranych? Twoja liczba postów mówi sama za siebie ... Tararararatata!
|
|
czyżby na forum 4lomza mogą wypowiadać się sami wyjadacze? jest powód więc jest i temat kiedyś musi nastąpić pierwszy raz :)
|
|
Oczywiście, że mogła wygrać, byłam na tych wyborach i zdecydowanie słusznie wygrała. ;)
|
|
chamstwo w tym kraju nie ma granic
|
|
ale w sumie po sprawdzeniu tematu patrze ze cos w tym jest ta pani/ panna wcale jakas najładniejsza nie była a mikajaz juz wogóle fatalny. i z mojego meskiego puktu widzenia takze np. ta przy koronacji z wybranej miss lewej strony była ładniejsza. ps. wybacz ale sama poddałas sie ocenie staja do konkursu
|
|
Ale ta Łomża to dziura....
|
|
Kto Ty jesteś ? Jam Kaczorek. Skąd przybywasz ? Prosto z Tworek. Jaki znak Twój ? Jad spieniony. Czego nie masz ? Konta, żony..... O czym marzysz ? O korycie. No , a Polska ? Chyba kpicie. A co z Lechem ? Będzie świętym. Pomnik ? Stawiam fundamenty. Coś o Tusku ? Nienawidzę ! A co z PO ? Nią się brzydzę. Zmowy, spiski ? Wszędzie widzę. Rydzyk ? On papieżem będzie. Naród cały ? Wprost mnie kocha. Dzięuję. Noooooo......... czas na procha.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |