Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zegarek |
Witam,wiem,że zawsze mogę liczyć na Wasze mądre wypowiedzi i pomoc,a więc moje pytanie brzmi:Gdzie w Łomży mogę kupić silikonowy,czy jak kto woli gumowy zegarek?Orientujecie się może w cenach?Z góry dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zegarek |
www.euro.com.pl i dobra cena za firmowe i do drzwi przyniosą.
|
|
to są tanie zegarki od kilku do kilkunastu pln wiec poszukaj może na rynku czy chińczyku
|
|
ewentualnie zobacz w Sympatii na krótkiej
|
|
W Sympatii są zegarki??Dzięki za odpowiedzi,przejdę się,może coś ciekawego znajdę. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
A nie możesz znaleźć w internecie?
|
|
Jak widać w moim pierwszym poście szukam sklepu w Łomży,a nie w Internecie.Zależy mi na czasie,nie chcę czekać na przesyłkę a poza tym wolę najpierw obejrzeć zanim coś kupię. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Kto Ty jesteś ? Jam Kaczorek. Skąd przybywasz ? Prosto z Tworek. Jaki znak Twój ? Jad spieniony. Czego nie masz ? Konta, żony..... O czym marzysz ? O korycie. No , a Polska ? Chyba kpicie. A co z Lechem ? Będzie świętym. Pomnik ? Stawiam fundamenty. Coś o Tusku ? Nienawidzę ! A co z PO ? Nią się brzydzę. Zmowy, spiski ? Wszędzie widzę. Rydzyk ? On papieżem będzie. Naród cały ? Wprost mnie kocha. Dzięuję. Noooooo......... czas na procha.
|
|
zobacz www.jubilerpieciak.pl
|
|
taaa miszcz rakiety i minety z kagancem na szyji
|