Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiony telefon Sony Xperia |
Moje dziecko dzisiaj w drodze do szkoły zgubiło telefon, jeśli ktoś uczciwy go znalazł proszę o kontakt 517 262 371. Zguba to Sony Xperia czarna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiony telefon Sony Xperia |
Jak byłam dzieckiem to cieszyłam się że mój telefon ma kolorowy wyświetlacz ;) ale życzę żeby się znalazł
|
|
pierwsze z kolorowym wyswietlaczem ogolnie dostepne to byly raczej w 2002/3r a i tak jeszcze drogie i raczej dzieciom to jeszcze ze dwa latka pozniej sie kupowalo,wtedy bylas dzieckiem to ile teraz ty masz latek strasznie dorosla kobieto? ja mialem w 1998 Siemens S10 cztery kolory,wersja zachodnia w GSM
|
|
Ja też miałam siemensa. Na początku podstawówki to było więc sobie policz Detektywie ;)
|
|
Moj pierwszy telefon, Nokia 3310 (lub jakas stara motorola z klapka od brata) nosz cholera, czemu jeszcze dziecku nie dałaś laptopa zeby sobie nosił przy boku... a no i oczywiscie jeszcze dorzuć mu z 200 złotych na lunch -.-
|
|
tego modelu nie bylo w polskich sieciach,kupilem w komisie za 1000pln jak pamietam,haha to ty musisz z bardzo bogatej familii pochodzic jak na komunie dostalas tel za tys haha 23-24latka lomzynska blogerka
|
|
moj pierwszy telefon to w sieci centertel benefon to byly czasy dzieci kochane
|
|
o policzył skubany :D ale pudło. No 1000 to nie ale z 500 był wart, prezent od babci :)
|
|
a dziadek pewnie ci kupil zloty zegarek?
|
|
a gorala na komunie nie dostalas! ROWER Autor: fair01 (---.lomza.mm.pl) Data: 17-03-14 23:31 Witam, potrzebuję waszej rady. Mam zamiar kupić rower, ale kompletnie się na tym nie znam (potrafię odróżnić damkę od górala i na tym się kończy moja wiedza o rowerach). Jestem w stanie poświęcić na ten cel jakieś 500zł. Wiem, że znalezienie dobrego roweru w tej cenie graniczy z cudem, trochę poczytałam i dowiedziałam się, że za 500zł można sobie kupić "komunijnego górala", który jest słabej jakości, wszystko się psuje i w ogóle wstyd wyjechać nim na ulicę.
|
|
heee
|
|
zabo jady tu siedza
|
|
Może to pomoże: http://www.itiq.pl/sprytne-oszczedzanie/odnajdz-swoj-skradziony-komputer-za-pomoca-dropboxa-gmaila/
|
|
ja polecam zainstalowanie sobie na androidzie aplikacji Where is my Droid, da rade potem smsa wyslac zeby podal swoja lokalizacje z gps, a jak ktos karte zmieni to wysyla numer tej karty
|
|
Ja znalazłam taki tel.Ale ze zdjęć z pliku wynika że należy do kogoś kto pracuje w zakładzie mechanicznym
|
|
Więcej inf prosze
|
|
Myślisz że przelezał dwa lata ? Zerknij na datę postu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |