Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tatuaż-Łomża |
Witam. Orientuje się ktoś, u kogo w Łomży można zrobić fajny tatuaż? Chodzi mi o napis na przedramieniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tatuaż-Łomża |
w Łomży nie proponuję, ale w Białym lub Piszu jak najbardziej, w Białym: Eastside ink na Warszawskiej Lewy albo Baku, w Piszu - charlieetatoo
|
|
Polecam Łysego z Ostrołęki.
|
|
Polecam 507 733 403 sprawdzony facet z Łomży , ja jestem zadowolony :)
|
|
Nie polecam nikogo w Łomży. Nikt nie ma profesjonalnego studia, a chyba nie chcesz zarazić się jakimś dziadostwem przez niesterylne warunki domowe.. jak robić tatuaż to tylko w studio tatuażu. sama porwałam sie na taki krok i jeździlam do Bialego na poprawki. Co prawda niczym się na szczęście nie zaraziłam, ale jakość tuszu jakim mialam zrobiony tatuaż.. porażka. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Potwierdzam łysy z ostroleki mam tatuaż zrobiony przez niego sprzed 2 dni,coś pięknego gość ma talent, ale 6 miesięcy czekałam na termin to świadczy samo za siebie
|
|
Ja tam robiłam w Łomży u znajomego 3 tatuaże, w tym jeden portret, profesjonalnie wykonany i niczym się nie zaraziłam ;-) jak w piwnicach czy na melinach robią to wiadomo, że można coś załapać, a jak robisz w czystym, ogarniętym mieszkaniu i u ogarniętego człowieka, który zna się na tatuowaniu, robi to sterylnie, to nic nie załapiesz.
|
|
:) dobre..myślicie, że jak miesiąc czy dwa po zrobieniu tatuażu jest ok to niczym się nie zaraziliście..poczekajcie z 10-15 lat. Średnio po takim czasie posiadacze tatuaży robią duże oczy u lekarza słysząc diagnozę WZW B, C lub raczek wątroby.
|
|
akurat ja nie mam tatuażu miesiąc czy 2 :P i również wydawało mi się że wszstko jest czyściutkie. W sumie nadal tak uważam ale tak jak powiedziałam, jakość tuszu była mega kiepska. Lubię tatuaże, wiem, że będę miała jeszcze jakieś ale teraz wiem, że wybiorę studio profesjonalne i eastside ink w białym uważam właśnie za takie :) Tylko też trzeba poczekać pare miesiecy na termin. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Tatuaży nie posiadam miesiąca, ani dwóch, a pare lat. Nie jestem pierwsza osobą która byla tatuowana przez tą osobę, jakoś nikt nic nie załapał. Uważacie, że tylko w salonach sterylnie można zrobić tatuaż? Ogarnijcie się. Są ludzie którzy znają sie na tym, potrafią tworzyć cuda na skórze, ale robią to w domu, a nie w salonach.
|
|
..i równie sterylnie to robią.
|
|
o yes
|
|
Nie mam absolutnie nic do robiących tatuaże ani ich klientów.. Po prostu trzeba uważać. Ja w sterylność w specjalnych zakładach raczej nie uwierzę. Tam ryzyko zakażenia to jakieś 20%. A jak mówicie, że są magicy co w domu robią świetne tatuaże to już całkiem ręce opadają. Domowe robótki to ryzyko 65% i więcej załapania jakiegoś gratisu. Owszem może być czysto, tatuażyści mogą myć ręce, mogą czyścić sprzęt itd, ale niestety w sterylizacji bardzo ważne są szczegóły. Odkażanie rąk w przypadku tatuażu musi być odkażaniem chirurgicznym a nie zwykłym higienicznym, co znaczy że trwa 2x 1,5 minuty i polega na wcieraniu odpowiedniej ilości odpowiedniego środka. Każde inne 'odkażanie' można porównać do zwykłego umycia rąk mydłem. Użycie rękawiczek nie stanowi problemu dla wirusów i ich użycie jest w interesie wykonującego tatuaż żeby nie złapać czegoś od klienta. Kolejna sprawa: odkażanie narzędzi wymaga sprzętu za kilka ładnych tysięcy i nie każda maszynka do tatuażu nadaje się do takiego odkażania bo wymaga to temp. powyżej 100st. A co z czystością stolików, osprzętu, fotela itd? Moim zdaniem to taka rosyjska ruletka.
|
|
Łysy Ostrołęka. Profesjonalnie! ale termin oczekiwania długi ale naprawdę warto!
|
|
grejdus pol lomzy wydziargal i kazdy zdrowy jak rydz i po co sie pocic
|
|
też kojarzę bardziej Ostrołękę niż Łomżę w temacie tatuażu...
|
|
Kto Ty jesteś ? Jam Kaczorek. Skąd przybywasz ? Prosto z Tworek. Jaki znak Twój ? Jad spieniony. Czego nie masz ? Konta, żony..... O czym marzysz ? O korycie. No , a Polska ? Chyba kpicie. A co z Lechem ? Będzie świętym. Pomnik ? Stawiam fundamenty. Coś o Tusku ? Nienawidzę ! A co z PO ? Nią się brzydzę. Zmowy, spiski ? Wszędzie widzę. Rydzyk ? On papieżem będzie. Naród cały ? Wprost mnie kocha. Dzięuję. Noooooo......... czas na procha.
|
|
Z tego co wiem to ladne tatuaze robi pan Artur w miescie tel. do niego 518-836-924mozna sie dogadac sam tez musze sie z nim umowic
|
|
Studia Ci nie polecę, ale tutaj https://www.facebook.com/studio.tatuazu.warszawa.tattoo jest galeria prezentowana przez studio tatuażu w Warszawie. Może znajdziesz pomysł jakiś dla siebie, inspirację. A tatuaż fajna sprawa, byle tylko był przemyślany.
|
|
Decyzja na całe życie. Ja proponuje nie żałować funduszy w kwestii tego typu zabiegów. Pomysłowo.
|
|
beznadzieja .
|
|
Tatuaż to ozdoba na całe życie, także decyzja musi być przemyślana. Ja robiłem tatuaż u Adolfa w Warszawie, ma dobrą kreskę, tworzy ciekawe kompozycje, mogę go polecić.
|
|
Też jestem zainteresowany tatuażem, chciałbym, żeby zdobił moją klatkę piersiową. Jeśli już, zrobię tylko w profesjonalnym salonie, a z tego co wiem, w Łomży ciężko o kogoś takiego. Kolejna sprawa, to kosmetyki do pielęgnacji, dostępne tutaj https://beardman.pl/kategoria/pielegnacja-tatuazu . Na pewno kupię jakieś, by odżywić skórę i pogłębić kolor tatuażu.
|
|
ja jezdziłam do Warszawy do Jah Love Tattoo. Odłegłość nie jest jakaś strasznie duża i moim zdaniem warto bo tu znajdziesz najlepszych specjalistów. Studio znjaduje się w ścisłym centrum miasta, na ulicy Wilczej. Sterylne warunki, korzystne ceny i świetne tatuaże.
|
|
Razem z koleżanką robiłyśmy sobie tatuaż mniej więcej w podobnym czasie - ona chyba tydzień albo dwa przede mną. Oczywiste jest, że o świeży tatuaż trzeba dbać - ja w tym celu stosowałam octenisept, a koleżanka jakiś inny produkt, którego nazwy nie pamiętam. Mimo tego, że miała tatuaż robiony wcześniej, jej się goił dłużej, więc działanie bakterio-,grzybo- i wirusobójcze octeniseptu jest tu nie bez znaczenia.
|
|
U mnie również od razu używany był Octenisept i faktycznie różnica bardzo duża w porównaniu z gojeniem się poprzedniego tatuażu, a był to tatuaż w podobnym miejscu i nie robiłam w dużym odstępie czasu.
|
|
Takie tatuaże to są wspaniałe rzeczy. Na pewno warto je sobie robić. To jest rzecz świetna!!! __________________________- http://zielonatablica.pl
|
|
DawidMefisto napisał(a): > Takie tatuaże to są wspaniałe rzeczy. Na pewno warto je > sobie robić. To jest rzecz świetna!!! Popieram, sama lubię oglądać różne tatuaże i rozważam zrobienie. Wiem, że tutaj robią świetne ale trzeba dojechać, dobre studio tatuażu https://tatulaze.pl/wycena-tatuazu-bemowo
|
|
Poleci ktoś kogoś co teraz w Łomży robi tatuaże nie za kosmiczne pieniądze a dobrze ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |