Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcja : STERYLIZACJA DLA PODLASIA |
Zaczynamy akcję : STERYLIZACJA DLA PODLASIA" . Celem akcji jest zmniejszenie problemu bezdomności psów. Każdego roku rodzi się tysiące nowych, niechcianych szczeniaków i kociaków. Nie wszystkie z nich mają szanse na dobry dom. Wiele jest szybko uśmiercanych w niehumanitarny sposób. Pomóżcie to zmienić. Fundacja Burki i Kocurki - Wolontariat na Rzecz Skrzywdzonych i Porzuconych Zwierząt, oddział Fundacji Mikropsy zgodził się na użyczenie konta na ten cel. eelinaa@wp.pl https://www.facebook.com/events/1491387957742928/?ref_notif_type=event_mall_comment&source=1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcja : STERYLIZACJA DLA PODLASIA |
lapac i na smalec, ze swini mozna a z psa to juz nie?
|
|
zglosilam wczoraj swego przyblede kota- zaczyna dawac noge z domu. czekam na tel. od doktor Rutkowskiej i sprawe samowolnych wycieczek kocura ukroce:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
We wtorek została wysterylizowana pierwsza, wiejska suczka.
|
|
Gdyby ktoś chciał wesprzeć akcję podaję numer konta : Fundacja MIKROPSY ul.Bluszczańska 76/177 00-712 Warszawa Nr konta : 7210 9010 4300 0000 0120 2688 85 Bank BZWBK dla przelewów zagranicznych Bank Zachodni WBK S.A. WBKPPLPP7210 9010 4300 0000 0120 2688 85 SWIFT: WBKPPLPP PayPal fundacja@mikropsy.org z dopiskiem : "Darowizna STERYLIZACJA DLA PODLASIA" Byłabym również wdzięczna za pomoc w transporcie psów, czasami są ciężkie, wyrywają się. Na podwórku, z którego jest wysterylizowana pierwsza suczka, są jeszcze dwie. Konieczna jest sterylizacja, bo za kilka miesięcy będzie sporo szczeniaków. Wiem, że podobnie jest na innych wioskach, również w naszym mieście. Bez pomocy, wsparcia, mimo chęci niewiele zdziałam.
|
|
Żałujecie biednym zwierzakom chwili przyjemności ? :):)
|
|
Około miesięczny szczeniak znaleziony w niedzielę w wiosce pod Łomżą :(
|
|
:(
|
|
.
|
|
Kurczę, mysłałam, że ktoś będzie Białystok kastrował. Albo pozbawi województwo podlaskie Łomży. A tu chodzi o zwierzątka. Dobry tytuł wątku! :) Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Mozesz przetlumaczyc.
|
|
:) Sama się uśmiałam :) Nie wzięłam pod uwagę, że to ogólne forum i mogłam w tytule zaznaczyć, że to po zwierzaki chodzi.
|
|
Kolejne dwie suczki wysterylizowane. Petycja w sprawie kontroli populacji psów i kotów : http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=10558
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |