czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fotoradar

witam. Czy dzisiaj przy szpitalu był ustwiony fotoradar straży miejskiej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fotoradar

nie prawdopodobnie radar stoi raz w tygodniu, w środku tygodnia ale nie pamiętam kiedy

stefannowak

A czym się obawiać, jak tam więcej niż 60 się nie jedzie, bo jak nie swiatła, to pasy z pieszymi.

Otóż właśnie to jest ten problem, że się jedzie. Droga szeroka, równa, widoczność dobra a świateł akurat tam nie ma.
Nie bez powodu SM właśnie tam się ustawia :(
Nie chcę nikogo usprawiedliwiać, sam kiedyś dostałem punkty za prędkość (nie w Łomży), ale taka jest rzeczywistość.
Do autora tematu: musiałeś nieźle zapie***lać, skoro nawet nie zauważyłeś, czy fotoradar jest czy go nie ma :P

Przepraszam, chciałem napisać za... zasuwać ;)

przyznam się bez bicia, że jechałem 80km/h. Nic mnie nie usprawiedliwia, ale chciałem zorientować się, czy mógł pstryknąć zdjęcie. Pozdrawiam!

podobna sytuacja jest na dk nr 8 miedzy Jeżewem a Mężeninem w miejscowości Króle. Nie ma żadnego oznaczenia teren zabudowany czy ograniczenie prędkości, to jednak żółty fotoradar błyska na czerwono przy 90km/h. Dziś jechałem za dwoma autami i dla nich właśnie pstryknęło

Pstryknął :)

Już obrabiamy i za kilka dni dostaniesz :)

Mi pstryknął w poniedziałek właśnie tam. Jechałem 76... Trochę się przegapiłem, a pocztówka była już w środe.

Masakra ...

przekroczyles-zaplacisz..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org