Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO |
Wystarczy wydac kilka milionów na spot, żeby was kupić? Wstyd mi za ten kraj Głosują wasi starzy? czy wie**iacy dla dotacji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO |
a ty co na polityczny za glupi by tam dyskutowac?to nie mieszaj tu gimbusom w glowach
|
|
mondeo o jakiej partii piszesz ??? jakie was ? ty w ogóle wiesz ile osób głosowało i jaki to jest procent społeczeństwa ? ty w ogóle wiesz do czego to były wybory i co one zmienią np. dla Łomży ? dobra rada ! niech każdy wstydzi się za siebie :-)
|
|
wiesz kto w Łomży wygrał ? wiesz, że to forum jest łomżyńskie a nie ogólnopolskie ?
|
|
Mondeo w Łomży nie jest tak źle. Nie masz się czego wstydzić. Na PO zagłosowali z rodzin komuszych i administracja. Oczywiście znaleźli się tacy co myślą, że staną się przez to bardziej nowocześni. Przeciętni w swojej większości nie poszli na wybory. Miłego dnia!
|
|
Tomek, mnie łomża nie interesuje.
|
|
Morda jak morda, w korycie każda świnia taka sama. A wpierdala, że ho ho :D
|
|
|
mondeo gimbusie zamotales sie nie wiedzac o czym piszesz,do lekcji wroc,polityka nie dla ciebie dzieciaku
|
|
zxcv4 Ku* ćpunie z zdz, Tobie trzeba łopatologicznie chyba wyjaśnić to co napisałem wyżej
|
|
o ile się da bardziej łopatologicznie
|
|
nie kompromituj sie,nie mieszaj tu gimbusom w glowach,zacznij pisac lepiej o kebabach,tam temat dla ciebie politykierze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |