Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy będzie II liga w Łomży???? |
Mam pytanie, czy ktoś coś wie na ten temat ?. Bo jest jakaś cisza w tym temacie ???.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy będzie II liga w Łomży???? |
II liga już jest w Łomży . Stadion został warunkowo dopuszczony i wszystko jet OK
|
|
Nic nie jest ok , bo nie ma odpowiedniej kasy. Nie ma wzmocnień itp , itd.
|
|
II liga już jest w Łomży . Stadion został warunkowo dopuszczony i wszystko jet OK to nie kłamstwo tyko fakty ;)
|
|
nic nie jest ok.ratusz wypiął się na II ligę,nie dadzą nic pieniedzy.To jest zemsta na zarządzie.Nie interesuje ich nic tylko własna kabza,tak samo jak naszych radnych.Przetarg na budowę stadionu padł z winy panów prezydentów. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Szyna jesteś w Big błędzie. Nie będzie drugiej ligi. Piłkaże ŁKS-u składaja wypowiedzenia. Nie mają wypłacanych pęsji od dłuższego czasu. Na 99% IIligi nie będzie. Zobaczysz po czwartku. Będzie wielka lipa . Kasa świeci pustkami.
|
|
bla bla bla........... II Liga!! OOooleeee..!
|
|
nie ma sponsora, czyli brak kasy, czyli nie ma II ligi a zawodnicy mają zaległości w wypłatach jeszcze za III ligę, to skąd wziąć na II? :-C
|
|
II liga będzie ale raczej nie u nas. Klub nie jest przygotowany na II ligę. Zmarnowano entuzjazm kibiców i pracę piłkarzy, trenerów. Obym sie mylił, ale .. może być źle.
|
|
Podziękuj SiaRze - czyli Panu prezydentowi Sroczyńskiemu :((
|
|
http://www.lks.4lomza.pl/news.php?NewsID=831 i wszystko jasne łomża dopuszczona warunkowo ale bez wzmocnien "jak narazie" Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Miasto jek zwykle dużo złożyło obietnic, kazało klubowi pozbyć się niewygodnych członków zarządu, gdyż współpraca sie nie układała, i co???? D...pa, wypieło sie do nas. Jak zwykle powiedzą że to nie ich wina i dowidzenia mają nas gdzieś. ( A może teraz mają ważniejsze sprawy na głowie? typu architekt miejski?)
|
|
Scenariusz modernizacji stadionu w Łomży , przypomina mi pewną warszawską inwestycję.
|
|
Witch dzięki za podziękowania i za awansik. Ja raczej bym innym dziękował, a nie mi. Engel wczoraj ładnie powiedział, że działacze wiedzieli o II lidze już na jesieni i nic w sprawie finansowania nie zrobili. Przeczytaj dzisiejszą Wyborczą i przypomnij sobie kto to są działacze. :-C
|
|
Engel też wiedział,a teraz się wypowiada jak wszedł w układ z prezydentami i bedzie tańczył jak oni mu zagrają.Brzezio i Sroka chcieli usunąć wszystkich niewygodnych,którzy mogą przeszkodzić im w wyborach.Liczą się dla nich stołki a nie ŁKS. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
a wiec jednak- siara to wiceprezydent?
|
|
SiaRa to nie awans a wyjście z ukrycia. Panie prezydencie niestety ma pan współpracowników z długimi jęzorami i wyszło szydło z worka . Wstyd - czytając Pana posty już wiem,że nigdy w życiu nie zagłosuję ani nikt z mojej rodziny na Pana. To naprawdę żałosne ta fotka z babcią , ha,ha,ha. Jest Pan tak infantylny - a pod tą przykrywką tyle nienawiści i wyzwisk na innych polityków, działaczy i opiewanie swoich zasług!!! Proponuję urlop i to na zawsze!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |