poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spotkanie organizacyjne - ...?

Witam
Szperając w odmętach internetu znalzałem cos takiego :

Spotkanie organizacyjne - Wirtualna ŁOMŻA
gdzie: Restauracja "Cztery Pory Roku" na Al. Piłsudskiego, w Łomży
godzina rozpoczęcia: 19:00:00

Poszukujemy chętnych do budowy "trójwymiarowej Łomży", w formie strony Internetowej. Po zakończeniu planowanych prac, będzie istniała możliwość przespacerowania się po naszym pięknym mieście bez wychodzenia z domu, w oknie przeglądarki internetowej. Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w projekcie. Poszukujemy głównie programistów i fotografów, jednak przyda się każda pomoc. Strona będzie miała za zadanie rozsławić nasze miasto i region na skalę kraju, a może i świata. Zapraszam!

Zapodaje link do orginalnej wersji:
http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&wyd=161

Wiecie cos na ten temat? Czy dzieje sie cos w tym temacie? Kto był organizatorm spotkania?

Filip

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spotkanie organizacyjne - ...?

Witam.
Ja byłem organizatorem spotkania. Temat jest dalej aktualny. Prace trwają...

Pozdrawiam

taaaa. Trwają, trwają, trwają ... i bendo trwać wiecznie. Ktoś tu się chwalił, że z niego menadżer i zrobi to sprawnie i błyskawicznie. To widać jakiś oszołom buł !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Piękna inicjatywa. Osobiście wydaje mi się że istnieje możliwość stworzenia "wirtualnej Łomży". Ostatnio mieliśmy parę ciekawostek archeologicznych. Z wielką chęcią przyłączę się do tego projektu.

Pozdrawiam
Mirek.O

hmm czeka Was wielka niespodzianka ...
Osoby które chcą się przyłaczyć albo uzyskać więcej informacji proszę o kontakt: filip_z_konopi@op.pl

Ps. MrS jak ci się udało ten temat tak oficjalnie na stronie 4lomza.pl zapodać. Mnie zawsze wycinali, choć nigdy nie pisałem w prost i nigdy nic konkretnego.

Filip_z_konopi: to jest MÓJ projekt i MÓJ pomysł, więc jeśli TY chcesz się przyłączyć to daj znać.

Pozdrawiam

peter: najprościej jest siedzieć na dupie, nic nie robić i tylko czekać na efekty cudzej pracy. Oby tak dalej.

Pozdrawiam

MrS:
Nie przejmuj się krytykantami. Oni byli są i będą. A w naszym pięknym mieście ich niestety nie brakuje...

MrS: sorry nie widziałem tego wcześniej, bardzo chętnie się przyłącze jako fotograf oraz jako pomoc techniczna www, znam się na tym i zajmuję od ponad 2 lat. Pisz mi na makmarc@interia.pl lub 1371498 o co chodzi, wchodzę w to :)

MrS
Filip_z_konopi: to jest MÓJ projekt i MÓJ pomysł, więc jeśli TY chcesz się przyłączyć to daj znać.

Nie ma sie co licytować. Pomysły i projekty to moze mieć każdy liczy sie efekt końcowy.
Prosze o jakis kontakt do Ciebie?

Filip

Tak jak pisalem w tamtym temacie, i bylem na pierwsyzm spotkaniu organziacyjnym i chetnie wezme udział w tym jesli cos konkretnego bedzie powiedziane i zrobione..

Zróbmy inaczej. Spotkajmy się wszyscy jutro (środa) w Czterech Porach Roku na Piłsudskiego, naprzykład o 19:00 i na spokojnie przedyskutujemy sprawę. Macie czas?

Pozdrawiam

J niestety nie mam czasu, ale jestem bardzo zinteresowany ta sprawą. Mozesz mi cos bardziej konkretnego napisać na meila albo podać swój.

filip_z_konopi@op.pl

Filip

I znowu przyjdzie dwie czy trzy osoby.. bo jak to bywa na tym forum, zapaleńców jest cała masa ale zeby coś zrobić to chętnych nie ma, udowodnił to ostani mój temat ktory zalozylem jakiś czas temu. Jesli naprawde chcemy ruszyć ten temat dalej to więcej konkretów, bo po za pomysłem nic konkretnego na oczy do tej pory nie zobaczylem.

Spotkanie a i owszem , ale proponuje jakis inny termin, mi ze względu że pracuję nie odpowiada.

MrS: to powiedz przynajmniej coś więcej na temat zaawansowania prac. Mówiłeś wcześniej, że zrobione są fotki Starego Rynku. Ale jeżeli będzie to w takim tempie realizowane, to Twoje dzieci zabiorą Ci aparat foto i nic z tego dalej nie wyniknie !!

Pozdrawiam

ja tez moge przyjsc na spotkanie?? :P :D

...ludzie rozmineli się z wartościami...

Autor: Filip_z_konopi (80.51.216.---)
Data: 26-06-06 20:34

hmm czeka Was wielka niespodzianka ...
Osoby które chcą się przyłaczyć albo uzyskać więcej informacji proszę o kontakt: filip_z_konopi@op.pl

To gdzie wreszcie filip z konopi można się przyłączyć oraz co to za wielka niespodzianka jest i gdzie ona czeka ??

Pozdrawiam

Filip z konopi No i jak skończyło się to spotkanie w racuchowie? Co ustaliliście ? Przejmujesz ten projekt jak pisałeś ?

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org