Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zajazd Ryś - koncert P. G. Łobaszewskiej |
24 maja odbył się koncert Grażyny Łobaszewskiej w zajeździe Ryś. Koncert jak zwykle magiczny (jak cała Pani Grażyna), ale organizator niestety się nie popisał. Fatalne zarządzanie rezerwacjami - byliśmy wpuszczani do sali i za chwilę proszeni o jej opuszczenie, czekaliśmy prawie 40 minut (z wcześniej wykupionymi biletami), żeby ktoś raczył wskazać nam miejsce siedzące. Bałagan, bałagan i kompletne niezorganizowanie. Nie wiem, jak organizator jest w stanie zrobić imprezę na 100 i więcej osób, skoro z 50 sobie nie mógł poradzić. Zostaliśmy potraktowani przedmiotowo. Nigdy więcej koncertu w tym miejscu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zajazd Ryś - koncert P. G. Łobaszewskiej |
Poza tym przy jednym stoliku siedział pan "Ryś", właściciel, który podczas wykonywania piosenek przez G. Łonaszewską rozmawiał głośno ze znajomymi o wędzeniu, salcesonach, wtrącając często słowa niecenzuralne... żal.pl lub żenada.pl Wykonawcy - poziom światowy, zespół Ajagore to znakomici wykonawcy, którzy bawią się muzyką, piosenki Pani Łobaszewskiej zyskały nową oprawę, a bis "Piejo kury, piejo" mnie bynajmniej powalił (solówki perkusisty były niesamowite). Potwierdzam opinię przedmówcy - nigdy więcej koncertu w tym miejscu. To nie jest lokal na takie koncerty.
|
|
Opinie podobne do tych sylwestrowych 2013/2014, co potwierdza tylko bylejakość tego miejsca ...
|
|
to juz od dawna tak jest z kultura tego pana czasem baka pusci w towarzystwie
|
|
Również miałam przyjemność być na tym koncercie i mam całkowicie inne wrażenia.Przy wejściu czekałam tylko chwilę nim P.Iwona wskazała nam zarezerwowany stolik.Zaskoczyła mnie kameralnie przygotowana sala i ogólnie b.miła atmosfera.Poza tym P.Iwona chodziła od stolika do stolika,rozmawiała z gośćmi,pytała czy czegoś nie potrzebują.Sam koncert bajeczny i do tego możliwość bezpośredniego obcowania z artystami-niezapomniane wrażenia !!! Dziwię się,że nie było tłumów,bo takie wydarzenia nie są zbyt częste w naszym pięknym mieście nad Narwią. Jedyny minus to długie oczekiwanie na kelnera,ale koncert wynagrodził tą małą niedogodność. Ogólnie bardzo udana impreza i oby takich więcej !!!!!
|
|
Być może jest Pani znajomą pani Iwony i stąd ta jej troska, bo ja ani moi znajomi nie zaobserwowaliśmy, żeby choć raz do nas podeszła (do stolika obok również, a nie oszukujmy się, było ich zaledwie kilka). Nie polecam nikomu tego miejsca na jakąkolwiek imprezę. Jak widać powyżej, to nie tylko moja opinia.
|
|
Na balkonie było 5 lub 6 stolików.Podeszła do wszystkich gości :-))) Ja jestem z imprezy b.zadowolona i dlatego postanowiłam się wypowiedzieć by czytelnicy forum nie odnieśli wrażenia,że dla wszystkich była to nieudana impreza.
|
|
...zła organizacja może zepsuć cały wieczór, ale myślę, że koncert Pani Łobaszewskiej jednak mile zapadł w pamięci... poniżej link do zdjęć z koncertu: http://fotografia-slubna.lomza.pl/index.php/example-pages/koncerty SG
|
|
Jest szansa na powtórkę tego koncertu? ktoś coś wie?
|
|
Cudownie, jakby koncert się powtórzył.. oby tylko odbył się w innym miejscu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |