Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Album o Łomży - prezent |
Witam serdecznie. Czy ktoś z was wie może gdzię mogę kupić jakieś albumy fotograficzne dotyczące Łomży? Mam na myśli album, którego autorem jest pan Gabor Lorniczy, ewentualnie jakiś inny. Nigdzie nie mogę dostać. Dziś w Domu Książki na rogu Dwornej i Sadowej dowiedziałem się, że nakład został już prawdopodobnie wyczerpany. Jeden egzemplarz tej wymienionej wcześniej książki mam, z tym, że z podpisem na wewnętrznej części okładki, więc potrzebuję drugiego. Ewentualnie, może macie jakiś ciekawy pomysł na inny prezent? Wyjeżdżam do Wielkiej Brytanii do pewnej rodziny angielskiej i chciałbym przywieźć im jakiś ciekawy prezent. Pomyślałem właśnie o takim albumie i dodatkowo kurpiowskim miodzie pitnym (może to już nie łomżyńskie, ale stylowe i dobre ;D ). Może coś innego typowo polskiego lub regionalnego? I nie, wódka odpada ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Album o Łomży - prezent |
Zajdź do Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego im. Wagów na ul. Długiej, u nich jest duży wybór książek o Łomży. Ten album widziałem kilka dni temu w księgarni róg Senatorskiej i Giełczyńskiej. Pozdrowienia.
|
|
Widziałem fajne albumy o Biebrzy i o Woj. Podlaskim. Fajne zdjęcia Wołkowa, braci Kłosińskich.
|
|
Podobno można kupić tylko w drukarni libra print na piłsudskiego obok eskulapu. MIEJ OCZY SZEROKO OTWARTE!!!!!!!! NIE DAJMY SIĘ CHAMOM, ZŁODZIEJOM I POLITYCZNYM NIEUDACZNIKOM!!!!!!!!!
|
|
Najnowszy album Pana Gabora Lorinczyego możesz kupic bezpośrednio w drukarni Libra Print na Piłsudzkiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |