Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ODDAM ŚLICZNE KOTKI |
Witam Oddam w dobre i odpowiedzialne ręce, ludziom tylko o dobrym serduszku prześliczne małe kotki. Maluchy kulturalne załatwiają się w kuwetkę. Proszę o przemyślaną decyzję ZWIERZAK TO NIE ZABAWKA ! Więcej informacji wladziulka1@o2.pl Kotki znajdują się w Łomży . Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ODDAM ŚLICZNE KOTKI |
...
|
|
jakiej rasy
|
|
Anuska napisz coś o kotkach, w jakim są wieku, na jakiej diecie, coś o charakterze, czy są szczepione itp. Dorzuć zdjęcia.Szybciej znajdziesz im nowy domek. Kotkę wysterylizuj.
|
|
Dziękuję za informacje. Kotki nie są rasowe, jeśli ktoś chce nabyć kotka rasowego niech się wybierze do hodowli. Kotki są do oddania w zamian za miłość i odpowiedzialność - taka jest cena za nie. Mają dokładnie miesiąc i tydzień i jak na ten wiek są mega uroczymi słodziakami . Zdjęcia mogę przesłać. Pozdrawiam i zapraszam
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bccd716c4513bf4d.html
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bccd716c4513bf4d.html
|
|
[img*]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bccd716c4513bf4d.html[img*]
|
|
Bardzo mi przykro ale zdjęcia mogę przesłać tylko na pocztę ponieważ tu nie wyświetlają się lub robię coś nie tak
|
|
są śliczne te kociaki :)
|
|
Jeśli jeszcze masz te kotki, to polecam ci dać ogłoszenie na http://www.alegratka.pl/zwierzenta . Jest tam cała masa takich ogłoszeń i z pewnością ktoś odpowie na twoje
|
|
jakie ryjki słodkie :) Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Prześliczne :) Młodziutkie, przez te kilka tygodni znajdziesz im dobre domki.
|
|
sorry,że ci to muwię ale drażni mnie taka nie odpowiedzialnosc czy cięzko wydac pare złotych u weta na zabieg zeby kotka się nie kociła czy lepiej niech koci się dwa razy w roku po kilka kociaków a potem nie ma co z nimi zrobić?
|
|
sebol55 koteczka była zawieziona do sterylizacji ale okazało się że jest już w ciąży. Jest ona trzecim Kocurkiem w domu (podrzucona), dwa pozostałe są po sterylizacji. Jestem osoba odpowiedzialną więc myślę że Twoja wypowiedz jest bez podstawna Mam nadzieję że znajdę dla nich właścicieli którzy przyjmą i otoczą opieką w domowym zaciszu te przekochane maluszki Kilka osób się odezwało i umówiło na pierwsze spotkanie :) ale dopóki nie znajdę dla nich odpowiedniego domu ogłoszenia i temat na forum będą nadal aktualne. Pozdrawiam
|
|
___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Przepiękne koteczki, zwłaszcza Rudzielec :)) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dziękuję ślicznie za umieszczenie zdjęcia.
|
|
Witam! mogę wziąć rudzielca proszę o kontakt edyta240@wp.pl
|
|
Wszystkie są przepiękne nie tylko rudzielec :)
|
|
Witam Dwa maluszki są jeszcze nie zarezerwowane. Pozdrawiam
|
|
...
|
|
Jakiej płci są buraski? Kiedy będą do odebrania? Znajoma szuka pręgowanego kocurka.
|
|
Witam Buraski to chłopczyk i dziewczynka, jeden jest już zarezerwowany. Odbiór kotków po niedzieli. więcej info: wladziulka1@o2.pl
|
|
Po której niedzieli? Kociaki muszą być przy matce przynajmniej do 10. tygodnia życia, a najlepiej do 12. Nie wspominając o pierwszym szczepieniu "przy matce".
|
|
takie to u kargula myszy lapsa z kwintal przenicy o kole nie wspomina
|
|
.
|
|
śliczne te kotki
|
|
Witam Podbijam temat. Został jeszcze jeden kotek - burasek. Był zarezerwowany ale wypadł wyjazd Państwu którzy mieli przyjąć go pod swój dach. Zainteresowanych zapraszam wladziulka1@o2.pl
|
|
...
|
|
...
|
|
...
|
|
Ten wyjazd dobrze, że przed transakcją a nie po transakcji ^^
|
|
Dokładnie.
|
|
...
|
|
Weź potop, po co się trudzić? Worek sznurek cegła... i po problemie? W worku to już humanitarnie także nostress ^^ NoOFENZ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |