Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog |
Czy w Łomżyńskim szpitalu w poniedziałki przyjmuje dermatolog i o której trzeba być i się zarejestrować żeby się załapać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog |
Do 14 przyjmuje. Ja miesiąc temu byłam o 12ej, to jedna osoba tylko była przede mną.
|
|
dermatolog w naszym szpitalu? zdecydowanie odradzam, szkoda pieniędzy na nieefektowne kuracje
|
|
A jakiego dermatologa polecacie?
|
|
slyszalam, ze polecaja tego dermatologa: http://doktorklepacki.pl/kontakt.html wybieram sie niedlugo do niego, przyjmuje tylko w soboty
|
|
byłam u Klepackiego i bez rewelacji jakoś.. W szpitalu też odradzam, szkoda czasu na słuchanie tekstów "a po co tu przyszłaś, ładnie wyglądasz, co Ty chcesz". Byłam ostatnio na W. Polskiego na nfz i jestem bardzo zadowolona
|
|
wojska polskiego - Niczyporuk na nfz
|
|
Aż tyle ludzi ma łuszczycę!?
|
|
ul. Ogrodowa w Łomży er
|
|
Czy w tym Centrum Medycznym na Woj. Polskiego można wizytę umówić telefonicznie? Czy tak jak w większości poradni trzeba zerwać się bladym świtem i stać po numerek?
|
|
można telefonicznie
|
|
,
|
|
Dzięki tenanonimowy!
|
|
ja się umówiłam telefonicznie i czekałam chyba z miesiąc na wolny termin, poszłam a recepcjonistka zaniosła moją kartę nie do tego do którego się zapisywałam ;) ale bez różnicy bo i tak i tak mi pomógł :)
|
|
to i tak nie czekałaś długo, jak się okazuje :) dziś zadzwoniłam to zaproponowano mi wizytę dopiero po 20 sierpnia.
|
|
Polecam doktora Klepackiego przyjeżdża do łomży z Białegostoku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |