Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa rowerów |
Gdzie w Łomży szybko i niedrogo można zrobić przegląd/naprawić rower? Jaki jest koszt podstawowego przeglądu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa rowerów |
Obok sklepu Alkohole swiata i 4 pory na Pilsudskiego, oby nie za Blaszakiem obok salonu Orange-zdzierca!
|
|
Oby nie na bema w garażu, tam kasują jak za zboże
|
|
Dokładnie.. Zaszłam tam w celu zakupu roweru. Jakie było moje zdziwienie, gdy za pozdzierany sprzęt (siodełko pozaklejane taśmą?!) o którym właściciel mówił: NOWY zaśpiewał mi 600zł :) Pożegnałam się grzecznie :)
|
|
za 20letnie ferrari tez zaplacisz wiecej jak za twoje nowe tico,moze o to chodzilo?
|
|
żenujące :) to że ty jeździsz citroenem nie znaczy że ja też jestem tak pokrzywdzona. Chociaż szczerze mówiąc wolałabym już wysłużone tico niż takiego wytłuka :D ha ha ha chyba z żoną Ci się ostatnio nie układa, że taki sfrustrowany jesteś :D Łamię swoją obietnicę co do zaprzestania dyskusji z Tobą ale wciąż mnie zadziwiasz, lecz już wystarczy, będę poważna ;)
|
|
a co tam piszesz na blogu,podaj adres tez sie troche posmiejemy z twoich zlotych mysli
|
|
ją naprawiam zadzwoń 888313178 Michalski
|
|
Za Blaszakiem zdziera bo musi utrzymac za cos sztab serwisowy 23 pracownikow jaki tam posiada. Tylu musi byc!1 robi a 22-och patrzy mu na rece czy aby zgodnie z unijnymi normami. Kazdy ma 1400 na reke za patrzenie pomimo ze lzy zalewaja im oczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |