poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kotek do adopcji

Kotek został znaleziony 3 marca na łomżyńskim osiedlu. Zaniedbany, chory z obciętym ogonkiem. A przy tym bardzo lgnący do człowieka. W uszach był świerzb, było zapalenie spojówek. Ogonek w dniu znalezienia był już zagojony. Kocurek został wyleczony, odrobaczony, wykastrowany i czeka na dom. Jest bardzo milusińskim kokiem, lubi się przytulać, bawić. Korzysta z kuwety. Ma ok. 6 miesięcy.
Obowiązuje umowa adopcyjna.

eelinaa@wp.pl
608 416 949

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kotek do adopcji

ojej ...żebym nie miała pieska ...

Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)

Z moją suczką kotek się dogaduje, zaczepia do zabawy. Jak ona przygniecie go łapą ucieka i po chwili znów wraca do niej. Raczej nie boi się psów, o ile go nie atakują.

raczej zadomowi sie u ciebie

Bardzo skrzywdzony przez "człowieka", dobrze, że trafił do CZŁOWIEKA.
Niestety, ja mam dwa psy, które nie tolerują kotów i z tego powodu miałem już nieprzyjemności z naszą sąsiadką, właścicielką kota.

Kocurek wciąż do adopcji. Toleruje psy i koty. Bardzo lubi się bawić i wobec uległych kotków jest dość natarczywy.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org