Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kotek do adopcji |
Kotek został znaleziony 3 marca na łomżyńskim osiedlu. Zaniedbany, chory z obciętym ogonkiem. A przy tym bardzo lgnący do człowieka. W uszach był świerzb, było zapalenie spojówek. Ogonek w dniu znalezienia był już zagojony. Kocurek został wyleczony, odrobaczony, wykastrowany i czeka na dom. Jest bardzo milusińskim kokiem, lubi się przytulać, bawić. Korzysta z kuwety. Ma ok. 6 miesięcy. Obowiązuje umowa adopcyjna. eelinaa@wp.pl 608 416 949
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kotek do adopcji |
ojej ...żebym nie miała pieska ... Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)
|
|
Z moją suczką kotek się dogaduje, zaczepia do zabawy. Jak ona przygniecie go łapą ucieka i po chwili znów wraca do niej. Raczej nie boi się psów, o ile go nie atakują.
|
|
raczej zadomowi sie u ciebie
|
|
Bardzo skrzywdzony przez "człowieka", dobrze, że trafił do CZŁOWIEKA. Niestety, ja mam dwa psy, które nie tolerują kotów i z tego powodu miałem już nieprzyjemności z naszą sąsiadką, właścicielką kota.
|
|
Kocurek wciąż do adopcji. Toleruje psy i koty. Bardzo lubi się bawić i wobec uległych kotków jest dość natarczywy.
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |