Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie jest admin tego forum...? |
ciekawi mnie gdzie jest admin tego forum skoro do kazdego temtau pojawia sie wpis od luiz1122 o tresci "Uwaga!!! więcej o tym pod tym linkiem http://goo.gl/t3RhzI"... nie ma to nic wspolnego z zadnym z tych tematow a tylko... no wlasnie... moze w koncu ktos cos z tym zrobi....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie jest admin tego forum...? |
Co gorsze wczoraj było podobnie... Według mnie najlepszym wyjściem byłoby zbanowanie danego użytkownika lub nawet ban IP, ale nie jestem przekonany, czy administracja coś takiego potrafi. Podobnie było/jest z Etno, Karp30 itp. :(
|
|
Masakra ...
|
|
no dokladnie zablokowac uzytkownika, sprawdzic ip jezeli zmieni nick to ban na ip i po temacie.... inne fora sobie radza... nie mozna tak i tutaj???
|
|
Oho! Coś się dzieje, bo nie widać w tematach wpisów tego spamera. Jesteśmy na dobrej drodze :)
|
|
A wczoraj też było w moim poście właśnie. Idioci tylko zaśmiecają.
|
|
dokładnie tak. ADMIN bierz się do roboty!!!!!!!!!!!!! Knox
|
|
Po co?
|
|
Autor: Rondo modem resetujesz i masz ip nowe kolku
|
|
Być może matołku, ale w tym przypadku mamy wciąż te same nicki, więc wygląda na to, że w ogóle nie ma działania ze strony admina. Poczekamy zobaczymy czy ten spamer jeszcze się odezwie.
|
|
Tu nie admin tylko moder jest potrzebny. Tylko komu by się chciało cały czas czytać te wszystkie bzdury?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |