Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginoł labrador biszkoptowy |
W okolicach Śniadowa w piątek 16.05 zaginęła suczka labrador biszkoptowy, piesek jest do dogoterapia dla dziecka. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat proszę o kontakt telefoniczny 506707746
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginoł labrador biszkoptowy |
Zawsze jak zaginie pies to "czekają na niego dzieci zapłakane".. :] jak zobaczę to oczywiście poinformuje ale nie wiem jak pies może zaginąć. Życzę powodzenia w poszukiwaniach. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Jak zaginoł to nie ma rady. Gdyby tylko zaginął to jakaś szansa na odnalezienie by jeszcze była, a tak to "klops"
|
|
dobre, Autor: sejmikg (---.elomza.pl) Data: 21-05-14 13:46 Jak zaginoł to nie ma rady. Gdyby tylko zaginął to jakaś szansa na odnalezienie by jeszcze była, a tak to "klops" Właśnie piszmy poprawnie nawet jeśli piszemy bez polskich liter.
|
|
Mnie zastanawia jedno. Kiedy mojej mamie zniknął pies, od razu "wszczęto" poszukiwania, także w internecie. Ostatnio prawie w każdym poście o poszukiwaniu zwierzaka widnieje informacja, że zaginął przed kilku dniami. Ludzie, na prawdę nie zdajecie sobie sprawy, że im szybciej umieszcza się informację o zniknięciu, tym większa szansa na odnalezienie? Niedługo ludzie będą takie rzeczy umieszczać po miesiącu...
|
|
Wczoraj wieczorem odnalazł się pies. Dziękuję za pomoc!
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |