Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zdjęcia |
Hej, orientujecie się gdzie najlepiej zrobić zdjęcia do dokumentów? Mam na myśli to jak wygląda to cenowo no i oczywiście czy w cenie jest delikatnie retuszowanie zdjęć _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zdjęcia |
w Syrence na Dworcu jest najtaniej chyba i zdjęcia ładne całkiem :)
|
|
polecam fotopartnera na Małachowskiego. Najlepsze zdjęcia
|
|
chciala bys aby w photo shopie z ciebie modelke zrobili?
|
|
zxcv4 nie, ale chciałabym aby wymazano mi pryszcza ze środka czoła jeśli już koniecznie musisz wiedzieć :P uważam, że normalne jest, że chce mieć jak najbardziej korzystne zdjęcia w dokumentach ktore być może zostaną ze mną do końca życia :P Dziękuję za odpowiedzi, chyba pójdę rzeczywiście na dworzec :) bo z fotopartnera mam złe wspomnienia sprzed kilku lat :p no i zdzierają strasznie :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
A ja polecam Ci fotografa na ulicy Bernatowicza (nie kojarzę numeru, w tym ciągu sklepów). Jeśli poprosisz z pewnością zrobi delikatny retusz zdjęcia. Pozdrawiam.
|
|
Nigdy nie idz na dworzec! Zdjecia moze i ladne wywoluje, ale jesli chodzi o te do dokumentow to nie polecam.. Ja robilam w photogapsie i nie moge zlego slowa powiedziec.
|
|
Dziękuję za pomoc :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |