Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Słyszeliście ten wybuch?? |
Rano wstaje idę oglądac TV. Nagle słysze wielkie BUM!!! Zasiadam szybko na kompa żeby zobaczyc co sie dzieje. Daje opis na gg "Słyszeliście ten wybuch??". Od razu zgłaszają sie ludzie: Adam 9:41:08 tez sie zastanawiam Paweł 9:42:10 moze ma to cos do tych bomb w rossmanach Adam 9:42:39 ty a ja tweraz gadam z koleżanka Paweł 9:42:50 i Adam 9:42:53 i ona gada ze nad jej blokiem jakis pocisk czy cus przelecialo Paweł 9:43:03 mi ojciec tez cos gadał Paweł 9:43:15 ze tam w kierunku stokrotek cos poleciało Adam 9:43:19 kurde co sie dzieje ? No własnie co sie dzieje??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Słyszeliście ten wybuch?? |
Motolotnia leciala i z niej cos spalo na samochod...
|
|
coś jebneło w samochód u mnie przed bokiem i aż się zapalił chyba bo sie dymił
|
|
Hehe III Wojna Światowa:D
|
|
Prośba, napiszcie gdzie to cosik walnęło
|
|
kurczę...ja też to słszałem. (od razu nogi jak z waty)co się stało co się stało??
|
|
też słyszałem kilknaście minut po 9 ...... T i g e r
|
|
NIECH NAPISZE KTOS COS KONKRETNEGO, KTOŚ KTO WIE COŚ NA TEN TEMAT A NIE TYLKO JA SŁYSZAŁAM I JA SŁYSZAŁEM.
|
|
Ale jak wszyscy słyszeli ,a nikt nic nie wie to co ma pisać? Każdy chce się pochwalić,że słyszał!:) I ja też słyszałam!!! G a z e l a
|
|
Poza tym to ja byłem w piżamach więc chyba nie bede paradował w takim odzieniu po mieście. Teraz pozostaje nam tylko czekac na jakis nius na stronie...
|
|
Też słyszałem ;)
|
|
Toć od paru dni w okolicach Łomży latają jakieś samoloty, może nawet F-16. Pewnie coś się urwało i akurat trafiło w Łomżę.
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=8053
|
|
I wszystko jasne! G a z e l a
|
|
czyli nie Osamma a marsjanie :)
|
|
Właśnie nic nie jest jasne, bo do tej pory nie wiadomo co w ogóle jest. Środek samochodu został zmasakrowany... Kierownica oparła się na siedzeniu, a pedaly zostały przygniecione do podłogi. Fajnie? pis998
|
|
Na podpisach w galierii było napisane ze te cos miało ogromną temperaturę. Czyli musiało spadac z dość duzej odległości. To by potwierdzało ze srodek samochodu jest kompletnie zniszczony. Jesli by sie dokładniej przyjrzec zdjęciom to mozna zauwazyc ze pocisk trafił w szybę a dach samochodu jest wgnieciony. To musiało byc naprawdę potężne...
|
|
Raczej z ogromna predkościa spadało z wysoka. A nasza atmosfera spowodowała jego rozgrzanie pod wpływem oporów powietrza... A swoja droga, pewnie zaniosa to coś to muzeum, i bedzie to atrakcja turystyczna miasta ;)
|
|
dzisiaj, juz nie spalem i slyszalem taki gwizd jakby odrzutowiec...a tu sie okazuje ze to jakies ni to bomba...ni to pocisk :) moze cos zleialo z boeinga:) kopa:)
|
|
znowu o Łomży będzie głośno w mediach ciekawie będzie wyglądał protokół z likwidacji szkody "cuś spadło z nieba ..." ;) a tak poważnie - całe szczęście, że w aucie nikt nie siedział T i g e r
|
|
cale szczescie ze nikt nie siedzial i cale szczescie ze nie w blok lub w kogos kto przechodzill...swoja droga ciekawe czy samochod mial AC?
|
|
ciekawe czy ubezpieczenie by to obejmowalo hehe
|
|
A ja tam nic nie słyszałem :P, spałem jeszcze :) ________ Malachit
|
|
Może to meteoryt?
|
|
jakiś meteor, mnie się zdaję że nie zaniosą tego do muzeum, bo jak to meteor i wpadł do samochodu, to ten meteoryt powinien zostac własnością właściciela auta, a ten moze to sprzedać do jakiegoś muzeum:)
|
|
to byl wlasnie taki odglos jakby odrzutowiec lecial i nagle wielkie booom, hehe czyzby nowe F16 sie rozsypywaly? PS.nie dalo mi to dziadostwo sie wyspac.
|
|
To nie żaden meteoryt tylko prawdopodobnie część przelatującego nad Łomżą samolotu... Z tego, co słyszałem, to właściciel nie miał niestety AC. Pozdrawiam
|
|
tez slyszalem w radiu ze z samolotu ale by tak nie bylo slychac takiego pisku...jezeli z samoloty to wlascieciel linii lotniczych za to zaplaci...
|
|
4HuGo moim zdaniem ma rację to mógł być meteoryt który przedostał się przez atmosferę...za takie cacko właściciel samochodu może zgarnąć ogromne pieniądze:D
|
|
no mam nadzieje wlasnie ze wlasciciel obroci to na swoje swoją drogą toz to SENSACJA zadanie dla x-files trąbia o iraku bo dwa przyciski przelecialy nad baza i walnely w pustynie tymczasem w lomzy mamy prawdziwe straty w glowie mi sie nie miesci ta cala sytuacja
|
|
Ciekawa sprawa co przyniosą ustalenia????? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
heh... w teleexpresie mowili o Łomży. P.S. dean, jak to przelecialy PRZYCISKI? Jakie przyciski?
|
|
Heh był to silnik rakietowy z XIX wieku oznaczenia na silniku były po rosyjsku:D CZyli III wojna światowa:D
|
|
Gratuluję. Silnik rakietowy z XIX. wieku. PAP popełnia literówki, a głupoty lud powtarza. ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
czyli to oznacza że Łomża bedzie "tłem wydarzeń" dla kolejnej Polskiej komedii : " Jak rozpetalem wojne światową cz. 4" :D teraz nastaąl taka moda żeby robić nowe reprodukcje albo kolejne części tak jak to jest z filmem MiŚ 2, który wkrótce trafi do kin :)
|
|
|
Wieści w Łomży rozprzestrzeniają się z prędkością światła ;-). Coś się dzieje? Nie wiesz co? Wejdź na forum 4lomza i wszystko jasne! Podobnie jak to było wtedy: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=16568&t=16501#reply_16568
|
|
Na pociskach od katiuszy najlepiej zna się wojsko. Musiał też go ktoś odpalić. Po płaszczyźnie padania można określić z jakiego kierunku przyleciał.
|
|
co wam powiem to wam powiem te os co zlecialo na ten samochod to wylecialo za rynkeim ze zlomowiska moj tata otwieral okurat po 9 komis i widzial jak cos z tamtad wylecialo... heeh a moja sisstra opalala sie w piatek na polach za sybirakow i widziala jak os lecialo na niebie czarnego okraglego jak talerz i w sloncu sie mieniło.. to nie byl samolot ani nic innego... a poczatku jej ie wierzylam ... myslcie co chcecie ale w tej łomzy sie dziwne rzeczy dzieja... martusia malusia ;)
|
|
Rusek testowal silnik i rakietu zarzucił ;) LORD ON
|
|
CO wy ludzie nie wiecie ??!!! To pracownik złomowiska rozcinał palnikiem starą rakietę i ona niespodziewanie odpaliła, poleciala przez łomżę i trafiła w samochód !!!!! Nie była uzbrojona oczywiście :)))
|
|
RADZIECKA RAKIETA UDERZYŁA W SAMOCHÓD !!!!!!!!!!!!tak jak wyżej napisałem. NIE KŁAMIĘ TO PRAWDA !~!!
|
|
to pracwonik złomu rozwiecał silnik rakietowy ( radziecki ) który niespodziewanie odpalił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorki za bledne info
|
|
to cala rakieta spadła a przeciez rakiety mają silniki odrzutowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- sorki za blędy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pracownik złomu ją rozwiercal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zdjęcia 1 i 2 na dole pierwszego skanu, opis na dole drugiego skanu Źródło: Kontakty nr 26/1338. Joanna Wilk Zobaczcie co tak naprawdę wpadło do nissana na Kazańskiej. Pozdrowienia
|
|
Z tym spawaniem na złomowisku to przecież ewidentna bzdura. O tym jak to naprawdę było, mógłby pewnie coś powiedzieć jeden z naszych.... parlamentarzystów, ale pewnie już sprawie "łeb ukręcono"... i basta. Taaa, oczywiście nikt nigdy nie dowie się, które to było złomowisko. Uważam, że my, mieszkańcy Łomży, mamy prawo wiedzieć, a Policja ma obowiązek przeprowadzić dochodzenie, ustalić prawdę i powiadomić społeczństwo, to zawinił. Ględzenie o spawaczu, który nic nie widział i nie słyszał, a tylko poczuł ciepły powiew powietrza, jest robieniem z nas balonów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |