Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto do ekonomika?? |
kto mi podpowie czy warto iść na reklamę do ekonomika wydaje się fajny kierunek a u nas takiego niema a może ktoś już tam złożył papiery
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto do ekonomika?? |
Warto. Na pewno nie bedziesz zalowal
|
|
Idź lepiej do Drzewnej
|
|
ekonomik bardzo dobra szkoła jestem absolwentem. Kadra pedagogiczna myślę że najlepsza w swoim fachu jeżeli chodzi o przedmioty zawodowe. No i dobra atmosfera w szkole. Poza tym jak będziesz chciał iść na studia w tym kierunku to mogę zagwarantować że po ekonomiku łomżyńskim masz pierwsze dwa lata studiów tak naprawdę z głowy bo tylko powtarzasz :)
|
|
dzięki bardzo reklama na czasie mam nadzieje ze się dostane
|
|
ty lepiej sie zastanow nad soba kim w zyciu chcial bys byc bo z tego co piszesz to nawed do OHP by cie nie przyjeli z twoja wiedza
|
|
Autor: student91-21 (82.139.186.---) ty nie gwarantuj bo debilowi to mlotem nie wbijesz ogarnij sie i ucz sie dalej
|
|
nie wiem z jakiego powodu nazywasz kogoś debilem . Może z autopsji . a ja wyraziłem zdanie o nauczycielach z ekonomika i ogólnie o szkole. Uczyłem się tam 4 lata w technikum i dobrze znam szkołę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |