Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
EKONOM, 3LO, KATOL |
Od ilu punktów przyjmują do ekonoma, 3LO i katola?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: EKONOM, 3LO, KATOL |
100
|
|
130 Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)
|
|
160 ---------------------------------------------
|
|
A może mi ktoś powiedzieć jaki mniej więcej jest poziom w Katolu? malutka04
|
|
Dzięki :) a jakie jest Wasze zdanie na temat tych szkół?
|
|
Katol to tragedia! Modlisz się przed każdą lekcją.
|
|
Nie polecam
|
|
habibi654 bzdury piszesz, mam tam dziecko i zapewniam, że nikt się nie modli przed każdą lekcją...
|
|
zalezy co cie interesuje. Ale sposrod tego najlepsze bedzie 3lo
|
|
Nie polecam 3LO :). Ekonom dość dobra szkoła bardzo dobrze Cie do matury przygotują ;)
|
|
zastanawiam się czy lepiej wybrać technikum ekonom. czy liceum, a co sądzicie o ALO?
|
|
Poczytajcie sobie sprawozdania z matur w Łomży, rankingi zdawalności % i można przemyśleć sprawę. Ciekawe czy punktów, które wystarczą do ekonoma, dość będzie żeby dostać się do 3 lo ???:)
|
|
Autor: 312gosc312 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 27-04-14 17:25 Od ilu punktów przyjmują do ekonoma, 3LO i katola? na ile cie stac ? odpowiedz na te pytanie sam sobie ,a jak nie masz ambicji to od 1000
|
|
a jak z ambicjami to od ilu?
|
|
Do ekonoma od 100. Przynajmniej dobrze cię do matury przygotują i zdasz. xd A tak ogólnie nauczyciele są spoko, można się dogadać i co najważniejsze dobra atmosfera. xd
|
|
A w ekonomie jakie są książki wie ktoś może?? zdobyłam takie podręczniki do liceum ale nie wiem czy one nie są bardziej do ogólniaka. Niech ktoś podpowie bo jeszcze je mogę oddać jak mi się nie przydadzą.
|
|
Wejdz na strone ekonoma i tam masz wykaz podrecznikow. Z tego co widze to raczej te nie pasuja.
|
|
Dzięi za odpowiedź.
|
|
ekonom? to tam czegoś uczą? w katolu masz kraty w oknach i msze na długiej przerwie a w 3 LO tyle prac domowych że nie wyjdziesz ze znajomymi do końca liceum
|
|
W katolu to za wszystkie ksiazki wystarczy ci ksiazeczka do nabozenstwa
|
|
z tych wszystkich ekonomik najlepszy !!!!!!:):):)
|
|
Popieram ekonom :) xRazor Ty sie pochwal gdzie uczeszczales ;] My chetnie pokomentujemy :)
|
|
ok, ok dzięki ! :)
|
|
@opkaa II LO, średnia z matur ponad 90%. A u was co? Niektórym udało się uzbierać 30?
|
|
@opkaa jest się czym chwalić że jesteś z II LO chlorze? Jesteś żałosny każdy zdaję maturę na tyle ile umie. Właśnie słyszałem jak was tam w II LO cisną haha to myślałem że będzie pozdro z podłogi więc się nie wypowiadaj bo takich jak ty to ja nosem wciągam.
|
|
@Wieszco Swoja wypowiedz to chyba nie do wlasciwej osoby skierowales..
|
|
nie patrz na punkty abys dobrze sie modlil i rozaniec nosil przy sobie
|
|
Wieszco a jaki jest problem z III LO?? Może za wysoki poziom?? Bo ja parę lat temu skończyłam III LO i jakoś nie narzekałam
|
|
kto chce sie uczyc kazda szkola dobra,ja osobiscie polecam wsa tam jest i liceum i technikum,super nauczyciele i ********* atmosfera,nie wspomne juz jak wypasiona szkola Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Ekonom? Nigdy, nie polecam. Szkoła dla nieuków i nieudaczników. Zero wiedzy, zero zainteresowania uczniem. Całe szczęście, że moje dziecko skończyło ta budę.
|
|
Gadacie głupoty z tym katolem. Nawet dobra szkoła. Jeżeli chodzi o warunki do nauki to może i najlepsza w mieście. Krat nie ma, nie modlą się na każdej przerwie, msze są tylko na rozpoczęcie roku szkolnego, zakończenie, adwentowe i w środę popielcową. Rada pedagogiczna też w miarę, bo w większości są to nauczyciele w średnim wieku, którzy potrafią złapać kontakt z uczniami. Jest dużo zajęć wyrównawczych. Fakt, Katolik nie ma sali gimnastycznej w samej szkole, ale posiada boisko, salę gimnastyczną w seminarium i siłownię w piwnicy auli. Wiele się zmieniło w tej szkole. wiem, co mówię, bo jestem absolwentem. Ekonomik jest również świetną szkołą. Ale wybór należy do składającego papiery :)
|
|
ok, dziękuję wszystkim za pomoc :)
|
|
W każdej szkole cos jest fajnego i coś co nie pasuje, normalne zawisko. Jak dla mnie szkoła spoko i bym poleciła żeby dzieciaki tam chodziły.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |