Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapalił sie samochód.. |
Na piłsuckiego niedaledo szpitala wojewodzkiedo zapalil sie jadacy samochod (UNO) ale naszczescie nikomu nic sie nie stalo- pojazd prowadzila kobieta. Straż b. szybko dotarła na miejsce wypadku .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapalił sie samochód.. |
No, widziałam, wyglądało to dość groźnie, ale na szczęscie dobrze sie skończyło.
|
|
Dobrze powiedziane... Bardzo szybko =] Jak jchałem autobusem to już Uno stał zgaszony, a dopiero na Szosie Zambrowskiej straż jechała na sygnale... ...
|
|
piłsuckiego Oj, iwonam, minister Roman zrobi z Tobą porządek...
|
|
Ooooo kolejny spalony ... kurde w naszym mieście ostatnio staje się to plagą. Jakiś czas temu, spaliły się samochody na parkingach, nie wiem jakim cudem, ostatnio też zjarała się Toyotka, i dzisiaj kolejny. Ehhhh życie ...
|
|
PIŁSUDSKIEGO...:)mysle ze interwencja Sz.P. Romana nie bedzie potrzebna :)
|
|
Nic nowego nie wniosłeś jest to nie pierwszy i nie ostatni pojazd??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Angel, mylisz się. Zanim przyjechała straż, uno był przygaszony, ale nie przestawał dymić. Natomiast po przyjeździe straży jeszce na krótko ogień zapalił się pod jego maską.
|
|
Kobiecina pewnie taką manianę na drodzę odstawiła,że się "uniak" ze wstydu spalił hehe :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |