Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kąpielisko miejskie |
Czy dzisiaj będzie można pograć w siatkówke na plaży? To znaczy czy są już słupki i siatka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kąpielisko miejskie |
Tak, jak dostatecznie długo popatrzysz w słońce to ujrzysz nawet Fate Morgana :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
www.google.pl
|
|
THE BILLE
|
|
Nadal wierzycie w dobrą wolę magistratu wobec społeczeństaw miasta Łomży? O, ludzka naiwności.... Zbych
|
|
Słyszalem,że mają niedługo być to musisz uzbroić się w cierpliwość??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
jakie kąpielisko chłopaki? Kiedys w tej rzece przez pare lat leżał zardzewiały samochów a jak się pójdzie nad nawew wczesną wiosną to mozna sobie połowić różnie opakowania. Tak na marginesie nie znacie w pobliżu łomży jakichś miejsc z miare czystą wodą i odrobiną piasku? Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
jest juz kapielisko czynne.....sa juz boje ratownicy ale jeszcze slupkow do siatki nie ma....jutro dopiero maja byc....warto isc nawet bo ciepla woda jest....bylme dzis i nie zaluje -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Ale woda brudna... Pozdrawiam
|
|
Brudna nie brudna ale ważne ze ciepła:) Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
hahaha pozdro dla tych co kąpią się w Narwi , w tych oczkach za nowym mostem i ''8'' kolo Lasku Jednaczewskiego.Równie dobrze możecie iść się pluskać nad Łomżyczke,do basenu kolo Konarzyc bueehhee.Ten kto pseudoplaże pod nowym mostem (ktory mial sie zawalic ) nazywa kąpieliskiem hyba niebyl nad morzem lub jeziorem.Juz w Ostrołęce jest 100 razy lepsza plaza niz u nas i do tego maja przystan wodna i kursujaca zegluge.
|
|
A ja wole gory :P :). Anonimowiec w Lomzy tez sa przeciez piekne nadbrzeza.Nie widzisz tego?? Jak pieknie, jak na projekcie - idealnie odwzorowane. Zamknij tylko oczy, bo jak masz otwarte to nei zobaczysz tego wszystkiego. Wegetacja w Lomzy trwa.....
|
|
Zbych napisał : "Nadal wierzycie w dobrą wolę magistratu wobec społeczeństaw miasta Łomży? O, ludzka naiwności.... Zbych A tu jak na złość magistrat urządził boisko do siatkówki z rozpiętą siatką i było już dziś czynne. Woda w rzece jest ciepła (23st C.) i czysta , niestety jej kolor zawsze zależy od podłoża po którym płynie.
|
|
Jest siatka, są ratownicy, są boje itp... i jest też kupa śmieci. Mamy dwa w jednym: plażę i wysypisko... W związzku z powyższym gratuluję wszystkim, którzy mają siłę przynieść na plażę pełne opakowania (piwa, napojów, chipsów tec.), a nie mają siły pustych opakowań wynieść. Syf nad syfy.
|
|
Siatka łopatka dwa kije kto nie pogra ten zginie. Na ch** ci siatka kapielisko jest po to żeby plywac. proste. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Fajnie jest sie popatrzec jak laski graja w siatke :) (baniaki sie fajnie machaja) a plywanie to raczej ostatnia zecz po ktora na te plarze chodze :) (syf..)
|
|
<lol2> Bujakasza ale żeś podsumował.... :]
|
|
Autochton'ku - Ty mi nie mów jaki kolor ma woda w Narwi- bo ja tu się wychowałem. Ta woda nie jest ciemna od podłoża tylko od brudu o osadu! Jesli ona jest czysta- to masz problem. Dawniej nie było w Narwi sunącego po dnie osadu i farfocli - widać było piaszczyste dno przy brzegu. Dalej brzegi Narwi są brudne, zagracone gruzem i zaniedbane (nie chę lluż pisać o tych "bulwarach"). Chcesz, to ciesz się z byle badziewia i chwal magistrat ale ja mam wyższe wymagania - bo na to wszystko MY płacimy- i nie zamierzam chwalić "urzędników" za to tylko, że są , biorą pensje, a społeczeństwu miasta rzucają ochłapy pseudo-działalności. Pozdrawiam. Zbych
|
|
ja nie wiem co wy macie do naszej lomzynskiej plazy, to co ze brudna woda,wkoncu wanne w domu masz od tego zeby sie puzniej umyc,anonimowiec jesli podobajo ci sie plaze nad morzem i nad jeziorem to se tam jedź,wkoncu narew to nie morze wiec chyba nie bedzie takie placy co?a nad jeziorem bylem 3 razy i zamiast plazy byla tylko trawa ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
Jeśli ktoś jest chętny zapraszam na lewo od mostu (plażę mając po prawej) jest druga dzika plaża i obok niej mały "strumyk" ścieków z pobliskiego gospodarstwa :) i ludzie tam też się pluskają, a ścieki lecą z prądem na plażę miejską. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |