Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki internet w okolicach? |
Witam, mam pytanie mieszkam w domkach za strażą w łomży w okolicy Lipowej, i pytanie do was jaki macie internet w tych okolicach, aktualnie posiadam mobilny ale chcialbym założyć coś bardziej stabilnego, żeby móc podłączyć pod kompa, laptowa, wifi telefon czy do tv-ka, jaka firma tam może założyć internet jak jest z prędkością transferem i cenami? czekam na odpowiedzi z jakiej sieci macie internet i na jakiej zasadzie ;) potrzebny mi jest router jak wiadomo żeby móc korzystać z sieci wifi jak i pod kompa z kabla. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki internet w okolicach? |
Mam od kilku lat internet z Technika. Dość szybki. Jestem zadowolona. Cena 40 zł. Polecam
|
|
Firma Technik na Kwiatowej.
|
|
coś jeszcze?
|
|
Też mam z ul.Kwiatowej ponad 4 lata ale jest coraz gorzej.Powoli rozglądam się za zmianą operatora,gdyż na obecne czasy prędkość 512 kb/s za 40zł nie powala a i połączenia często zrywa.
|
|
a to gdzie mozna wgle isc zeby zapytac co tu wgle mozna podlaczyc na osiedle
|
|
|
Może sąsiadów popytaj z usług jakich operatorów korzystają i na jakich warunkach.
|
|
Mam z kwiatowej już kilka lat i chodzi dobrze i niedrogo. 40zł miesięcznie a te mobilne to LIPA brałem na próbę z polsatu i wcale to tak nie zasuwa jak reklamują. No i te limity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
fetzi a pytałeś o internet Tsunami? numer kontaktowy 86 225 2345, albo www.tsunami.pl na Lipowej powinien być zasięg
|
|
Zastanawiam się jeszcze nad firmą Avito z Al.Legionów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |