Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kebab w łomży |
moi drodzy gdzie najlepszy kebab w łomży. wspomnę ze nie jestem ztej miejscowosci. prosze o namiary na dobry kebab. jestem jeso fanka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab w łomży |
lipowa i wszystko w temacie
|
|
dokladnie bylem wczoraj pierwszy raz ,z ciekawosci bo slyszalem dobre opinie o tym lokalu,moje wrazenie bardzo pozytywne !!! jezeli lubisz mieso wolowe to jak wyzej tylko tam!!! i wszystko w temacie jak kolega wyzej wspomnial...
|
|
a ktos był w barze w konarzycach. czesto tam przejezdzam i nie mam odwagi zajechac.ktos cos wie.
|
|
w Lomzy niema kebabu,to tylko tak sie nazywa,to nawet nie jest podobne do kebabu ani w smaku ani wyglad.
|
|
LIPOWA jest the best in Lomza citi
|
|
nie przesadzaj do turcji przeciez nie pojade na zercie
|
|
jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz!!! wpm to daj namiary na jakis prawdziwy kebab jak masz chetnie sprobuje
|
|
zebym znala takie miejsce to bym nie pytała na forum
|
|
Galeria Łomża-Restauracja Sofra- tam jest dobry kebab
|
|
Konarzyca hała, nie polecam mieso smierci, jest stare i zylaste do tego nie stac ich na reklame! h0jowe forum
|
|
Masakra ...
|
|
Hehehe kogo stać w tych czasach na reklame :) Pozostaje tylko forum :P
|
|
w Polsce je sie polskie jedzenie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Najlepszy kebab on-line oczywiście u Bettera ... http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Najlepszy jest na Starym rynku naprzeciwko "WIATA".
|
|
kebab? obrzydlistwo bleee..............
|
|
a ja mowie ze dobry jest na dworcu naprzeciwko apteki. Mi tam najlepiej smakuje :)
|
|
mowilam to wczesniej i powtorze...i oczywiscie zgodze sie z przedmowca..to nie kebaby to mieso w bulce i tak sie powinno nazywac..... nad ymi wszystkimi pseudokebabami trzeba turka badz araba z batem postawic zeby w koncu albo nauczyli sie robic albo zaprzestali.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
zajechałam dziś do konarzyc zarcie ok. ieso tylko mogłoby być wieprzowe takie wole. ale poza tym bez wiekszych uwag. ceny extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
No to smacznego tylko pozostało życzyć i zajeżdżaj tam za każdym razem :):) Po co masz w łomży bułki z mięsem z kurczaka jadać :)):)
|
|
haaaaa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |