Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Projetkant - Hydrauliki |
Witam potrzebny projektant do zaprojektowania hydrauliki do budynku w okolicach Łomży , czy ktoś ma do polecania - proszę o namiary . monika12321
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Projetkant - Hydrauliki |
jaki budynek? a potrzebny Ci wykonawca czy tylko chcesz zrobić projekt przyłącza i instalacji wew? w Łomży jest masa projektantów : Kaliś, Wasilewski, Zarzycki, Duda, Ciszewski, trudno nawet wszystkich wymienić...
|
|
i wszytsko do jednego kosza moza wpakowac
|
|
oj raczej nie
|
|
dziękuje tylko projektu hydrauliki mi brak resztę mam już ogarnięto pozdrawiam monika12321
|
|
W projekcie domu masz na pewno projekt połączeń hydraulicznych. W trakcie budowy wiele tematów i tak jest zmienionych. Jedynie czego zazwyczaj brakuje to projektu ogrzewania podłogowego + zapotrzebowania na ciepło poszczególnych pokoi. Projekt taki dla własnego domu wykonałem samodzielnie w odpowiednio do tego przystosowanym programie i wszystko jest jak należy.
|
|
Powiedz, ze bez "papierow" przylacze tez se sam zaprojektowales :)
|
|
Zależy o jakim przyłączu jest mowa. Ja wykonałem projekt ogrzewania podłogowego i po części centralnego ogrzewania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |