poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy rowerkami do Zambrowa?

Mam pytanie odnośnie wypadu do Zambrowa z pod budynku radia,czy to jest 10-ego czy 11-ego i o której godz,chyba że będziemy czekać na nich i w ich kierunku ruszamy???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy rowerkami do Zambrowa?

Pierwszy wyjazd w ramach akcji Zambrów na rowery jest 11 maja, w niedzielę. Godzina startu z Zambrowa jest 10:00, więc zawsze praktykowaliśmy wyjazd z Łomży dwie godziny wcześniej, tak żeby spokojnie dojechać i być chwilę przed czasem, zatem wyjazd z Łomży był o godzinie 8:00.
Wyjazd jest z Zambrowa w kierunki Jabłonki i do miejscowości Tybory-Kamianka, więc nie można w ich kierunku ruszyć, gdyż jest to po drugiej stronie Zambrowa od Łomży.
Obecnie nie mam wiadomości na temat czy ktoś się wybiera, czy będzie jakaś ekipa.

Dzięki w każdym razie za odpowiedz,a myślę że jednak trochę osób dołączy do wypadu którzy preferują rowerek:)

osobiście lecę na 100%, tylko trzeba się zebrać w większą ekipę i razem jechać do Zambrowa, najlepsze rozwiązanie to tak jak w tamtym roku, wyjazd z pod hotelu pielęgniarek o 8.00

może ktoś coś więcej napisać na temat tego "przedsięwzięcia"? :)

http://zambrow.org/aktualnosci/strona.php?strona=artykuly_pokaz&id=14101

właśnie zamieśćcie jakieś szczegóły:)

Najlepszej jakości buty tommy hilfiger

co do szczegółów to jeszcze nic nie wiadomo, ale kilka osób z Łomży na pewno jedzie

SIDI - najlepsze buty rowerowe MTB, szosowe i triathlonowe. Polecam!

http://www.dobresklepyrowerowe.pl/stroje/buty-rowerowe/sidi/

Wpinaj się w rower! To naprawdę nie jest trudne! Ćwicz a nie pożałujesz!

Mam nadzieję że i Ewela także będzie na tym wypadzie jak "obiecała"Pozdrawiam wszystkich chętnych którzy się szykują o ile pogoda dopisze:)

Start ochotników z Łomży o godzinie 8:00 spod Hotelu Pielęgniarek na Piłsudskiego.
10:00 wyjazd z Zambrowa do Tybory Kamianka (ok 20km w 1 stronę)
15:00 powrót do Zambrowa
17:00 powrót do Łomży

No to chętnych panów i chętne panie zapraszamy na spotkanie z rana,a mowa oczywiście,bez podtekstów o napalonych na dwa kółka:)Dozo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org