Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy rowerkami do Zambrowa? |
Mam pytanie odnośnie wypadu do Zambrowa z pod budynku radia,czy to jest 10-ego czy 11-ego i o której godz,chyba że będziemy czekać na nich i w ich kierunku ruszamy???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy rowerkami do Zambrowa? |
Pierwszy wyjazd w ramach akcji Zambrów na rowery jest 11 maja, w niedzielę. Godzina startu z Zambrowa jest 10:00, więc zawsze praktykowaliśmy wyjazd z Łomży dwie godziny wcześniej, tak żeby spokojnie dojechać i być chwilę przed czasem, zatem wyjazd z Łomży był o godzinie 8:00. Wyjazd jest z Zambrowa w kierunki Jabłonki i do miejscowości Tybory-Kamianka, więc nie można w ich kierunku ruszyć, gdyż jest to po drugiej stronie Zambrowa od Łomży. Obecnie nie mam wiadomości na temat czy ktoś się wybiera, czy będzie jakaś ekipa.
|
|
Dzięki w każdym razie za odpowiedz,a myślę że jednak trochę osób dołączy do wypadu którzy preferują rowerek:)
|
|
osobiście lecę na 100%, tylko trzeba się zebrać w większą ekipę i razem jechać do Zambrowa, najlepsze rozwiązanie to tak jak w tamtym roku, wyjazd z pod hotelu pielęgniarek o 8.00
|
|
może ktoś coś więcej napisać na temat tego "przedsięwzięcia"? :)
|
|
|
|
|
SIDI - najlepsze buty rowerowe MTB, szosowe i triathlonowe. Polecam! http://www.dobresklepyrowerowe.pl/stroje/buty-rowerowe/sidi/ Wpinaj się w rower! To naprawdę nie jest trudne! Ćwicz a nie pożałujesz!
|
|
Mam nadzieję że i Ewela także będzie na tym wypadzie jak "obiecała"Pozdrawiam wszystkich chętnych którzy się szykują o ile pogoda dopisze:)
|
|
Start ochotników z Łomży o godzinie 8:00 spod Hotelu Pielęgniarek na Piłsudskiego. 10:00 wyjazd z Zambrowa do Tybory Kamianka (ok 20km w 1 stronę) 15:00 powrót do Zambrowa 17:00 powrót do Łomży
|
|
No to chętnych panów i chętne panie zapraszamy na spotkanie z rana,a mowa oczywiście,bez podtekstów o napalonych na dwa kółka:)Dozo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |