sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska rzeczywistość w 2014 roku

OT Polska. Rozbite rodziny, dzieci bez ojców( raczej dziecko bo teraz tylko jedno standard lub wcale), rozwód na rozwodzie, młodzi bez perspektyw zdegenerowani tylko sex w głowie i narkotics.Starsi 800zł emerytury po 20 lub 30 latach pracy.Mieszkania po 200 tys.złotych. Rodzinne na dziecko 80 zł.Podwyżka goni podwyżkę.Praca po znajomości inaczej pielgrzymka do urzędu pracy ale po co to nikt nie wie!!!. Co drugi lokal handlowy do wynajęcia, ciuchlandie tylko i biedronki bo ludzie muszą jednak coś jeść.Paranojaaaaaaaaaaaa!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska rzeczywistość w 2014 roku

czego beczysz wszak o taka Polskę styropianowscy z solidarności walczyli. A zapomniałe dodać ,ze teraz procesują się z polskim państwem o odszkodowania za ciężki trud walki o taką Polskę.

Mnie tam to nie boli, i nie widze tego co ty, tego wszystkiego o czym piszesz, żyje sobie dobrze, nie mieszkam w lomzy , może to nie jest paranoja tylko ty jesteś paranoikiem ? :) a biedronki i ciuchlandy są też w bogatych krajach.

Tylko w bogatych krajach są zarobki minimalne 8 tys. a nie wegetuje się jak w Polsce za 1400. Wiec zamilcz,nim napiszesz swoje wypociny tuskoludziku.

re ;Autor: w-witos

najlepiej to wszystko opluć?

zmasowany atak, już kampanię wyborczą zacząłeś że zakładasz tyle tematów oczywistych a jednak z podtekstem z PiSuaru?

w-witos
Widocznie masz małe ambicje, tak kończą ludzie, którzy pili piwko w dresie na ławce.

dres jest wygodny,ławka też.piwko smaczne,więc...?
osobiście to też to widzę,ale nie TYLKO to.jest i trochę świata widzianego przez różowe.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Mondeo masz rację. W 100% Cię popieram.

może na zachodzie nie ma kokosów, ale lepsze zarobki i godna emerytura :). Jednak z pojazdem na biedrony i ciucholandy przesadziłeś. Lepiej popatrzeć w Niemczech na tłumy turków, polaków, litwinów i ruskich po niemiecki szrot :)

---------------------------------------------

zachód na swój dobrobyt pracował od wieków rozwijając strukturę gospodarczą w oparciu o naukę i najnowsze technologie budował świadome, nowoczesne społeczeństwo a u nas CIEMNOGRÓD budował tylko nowe kościoły , teraz moherowe społeczeństwo nieudaczników życiowych potrafi tylko rozdrapywać stare rany czekając na cud ,

w-witos: skończ już z tym narzekaniem, bo robisz się nudny.
Jeśli naprawdę Ci tak źle, granice na zachodzie są otwarte, skoro stać Cię na internet, to na bilet też pewnie sobie uzbierasz.
Chyba, że naprawdę dostrzegasz tylko czarne aspekty życia - wtedy forum nie pomoże, potrzebny jest już specjalista.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org