Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry gazownik w Łomży lub okolicach |
Witam szukam dobrego gazownika który od ręki mógłby mi zajrzeć do instalacji gazowej i to zrobić? Kogo polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry gazownik w Łomży lub okolicach |
temat po raz kolejny wałkowany, od tamtej pory gazowników w naszym mieście raczej nie przybyło ;)
|
|
Polecam faceta na ulicy pawiej niedaleko poznańskiej. facet sie zna i mało bierze kasy i doradzi a nie jak inni wyładzają kase.
|
|
dobry gazownik w Łomży lub okolicy? ZAPOMNIJ
|
|
Ja po obiedzie dobrze gazuje
|
|
dobry gazownik to przede wszystkim reguluje instalacje podczas jazdy , zakładam że chodzi o sekwencje, zadaj sobie pytanie ilu w łomży tak robi. no i na pewno nie od reki. tylko na senatorskiej tak regulują i chłopak z firmy numik, ale trzeba się umawiać i czekać.
|
|
ale z tego co wiem to ten gościu z numik reguluje te instalacje nawet w niedziele , z tym że on tylko reguluje. zadzwoń zapytaj
|
|
jedź na senatorską, wwiercą się w blok, opiłki pójdą do środka, przy odpaleniu silnika przerysuje porządnie cylindry po czym panowie zadzwonią do ciebie że "silniczek trzeba wymienić"..
|
|
Jak sobie zażyczysz to i w rurę wydechową się wwiercą. Zelek Ci od ręki załaży i silniczek potrzebny nie będzie.( a tak na poważnie to tylko senatorska i nie szukaj tanich papłaków)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |