Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żak |
co myślicie o szkole ''żak''? wymagania ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żak |
uśmiałam się :)
|
|
chcesz się uczyć , czy pracować ? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Żak? hehehe. To było dobre dla faceta, który nie chciał iść do wojska kilka lat temu... ;) Pamiętam jeszcze na ich ulotkach: " wystawiamy zaświadczenia dla WKU" :D
|
|
Nauka to od chęci zależy ja sobie chwalę.
|
|
Nie polecam tej szkoły, stracony czas i pieniądze chyba, że wybierze ktoś bezpłatny kierunek. Mimo wszystko nie polecam!!!
|
|
Ja się tam uczyłam. I powiem tak że jeśli komuś zależy na jakiejkolwiek nauce to ta szkoła jest ok, ale jeśli ktoś ma sobie chodzić bo chodzić to rzeczywiście strata czasu... Osobiście uczyłam się na kierunku Administracja i na koniec zadałam egzamin zawodowy (a byłam po LO czyli bez zawodu) wiec nie mogę powiedzieć, że czas tam spędzony był stracony.... Także jeśli komuś zależy to polecam :-) Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
Wymagania? Jeśli będziesz sam od siebie wymagał, to może trochę się nauczysz, bo inaczej to niewiele...
|
|
Szkoły takie wymagają jedynie, abyś miał 50% frekwencji, jeżeli nie masz, to ci ją podciągną, bo na każdego ucznia dostają kase, i to jest ich zarobek, firma jak każda inna.Te wszystkie reklamy o złotym zawodzie można puścić między bajki.
|
|
żak- żenada... chodziłam wiem...
|
|
chlopie ogarnij sie i nie wymyslaj zakui idz do zawodowej szkoly naucz sie najpierw zawodu ,a potem zatrzyj rece i brnij dalej znasz przyslowie (od kraweznika do polkownika ) z polkownika nie bedzie kraweznika tylko zostanie plama odrazu polski nie zbudowali.nie wiesz co wybrac idz na ksiedza
|
|
Popieram opinię TheVictoriaaa. Jeśli komuś zależy na dodatkowym wykształceniu, chodzi na zajęcia i przygotowuje się do egzaminu zawodowego, to zda ten egzamin i "papierek ma w ręku". Uczyłam się tam i polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |