Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
--------------SPLENDOR ---------------- |
Czołem! Żyjecie?! Właśnie wróciłem z koncertu Closterkeller. Kto był łapka w górę! Jak wam się podobał support wczorajszego koncertu zespół SPLENDOR. Polubcie ich proszę na fejsbuchu. Świetna kapela. Anja Orthodox z zespołem też dała czadu. Support godny Closterkeller. https://pl-pl.facebook.com/splendor.band Red Is Bad
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: --------------SPLENDOR ---------------- |
ty a co ty tu ściemniasz wszak ty tylko narodowe piesni i kościelone zawodzenie preferujesz.
|
|
Czołem! Żyjecie?! Wczoraj był OGIEŃ ! Budźcie się! Hicik na sobotę! https://soundcloud.com/splendor Red Is Bad
|
|
Czytali?! Słyszeli!? Widzieli?! RED IS BAD!
|
|
Nie.
|
|
Zasłużyli na lajka! I jeszcze reklamę naszego browaru zrobili, więc super :)) Duży plus dla wokalisty za ruch sceniczny, zresztą pod sceną też nieźle tańczył :)) dream on
|
|
Alpamayo, lewactwo nie wie o czym piszesz :) :) :)
|
|
antykrzych (---.free.aero2.net.pl) a świętojebliwe mohery wiedzą? ///////////////////// Anja Orthodox ma zagrać na najbliższej mszy jako suport Nergala Re: 8 X g. 13- Msza Wszechczasów w Łomży Autor: antykrzych (---.free.aero2.net.pl) Data: 30-04-14 14:11 no to się doczekałem, w Łomży jest regularna comiesięczna Msza Święta "trydencka"! :)
|
|
jeśli Egzorcysto użyłeś tego sformułowania pod moim adresem, to jesteś zwyczajnym szwancem, gdyż uważam, że jest to obraźliwe... jeśli nie to nie jesteś... eot
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |