Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
remont na sikorskiego |
jest remontowana droga na sikorskiego tuż za mostem ruch jest wahadłowy,mam pytanie do drogowców Dlaczego nie ma żadnego objazdu i nie ma żadnej informacji o jakimkolwiek obiezdzie,tylko stoją kolejki samochodów aż do mostu.Przecież można skręcić w ulice rybaki a potem ulicą plac zielony a potem w senatorską i dojerzdża się do starego rynku,jadąc z łomży i żeby objechać wystarczy skręcić w kierzkow,zjechać w dół aż do zdrojowej skręcić w lewo i za pare metry jest sikorskiego potem w prawo i jest się na moście.Czy tak trudno drogowcom wywiesić tablice informacyjną czy to jest kompletne zaniedbanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: remont na sikorskiego |
Nie ma objazdu bo jest wahadlo a nie zamknieta cala ulica i chyba to jest wytlumaczenie problemu.
|
|
Po primo drogowcy nic do tego nie maja ,do urzedu zglos problem ,moze zmienia plan dzialania w dzieniku
|
|
To jest droga lokalna i nie wyznacza się objazdów.
|
|
dzisiaj jechałem z łomży to kolejka była aż za most prawie dochodziło do włościańskiej około 16-stej i nie mówcie że nie trzeba zrobić objazdu,przecież jest droga do objazdu.
|
|
Dzisiaj jechałam i jest znak bardzo widoczny z drogą objazdu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |