Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon kosmetyczny - depilacja woskiem. |
Dziewczyny, która kosmetyczka wykona taki zabieg dokładnie i nie zedrze przy tym kasy? Informacje najlepiej z własnego doświadczenia. ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon kosmetyczny - depilacja woskiem. |
ja robię w salonie kosmetycznym NICOLE na Polowej 15 u pani Eli osobiście zamiast wosku polecam depilacje pastą cukrową, mniej boli i tak nie podrażnia skóry ceny ma rozsądne, godziny w miarę elastyczne no i z jej usług ja i kilka koleżanek jesteśmy zadowolone
|
|
dziadek przedwojenną brzytwą wygoli do gołej skóry. będzie głaciutko.
|
|
a ja polecam SALON "MICHELLE" na Mazowieckej 1 A,NAPEWNO BEDZIE PANI ZADOWOLONA I JEST TANIO,obsluga bardzo miła :)
|
|
Osmalają tam palnikiem gazowym,parę minut i po wszystkim.
|
|
Depilacja woskiem ma zainteresowanie bo zwyczajnie się opłaca - zarost wolnej wraca i stąd dziewczyny to kupują. W okresie wakacyjnym to piękna sprawa.
|
|
Hehe... opłaca to się w ogóle nie golić - śmiej się, ale mnóstwo kobiet np. zimą nie depiluje się, o ile oczywiście chodzą w spodniach, a nie w kieckach. I to niestety w Polsce absolutna norma od bardzo dawna. Trudno to zrozumieć, bo w tych czasac kobiety powinny o siebie dbać tylko dla siebie.
|
|
Ale może o takich to nie dyskutujmy, co? Co do wosku - róbcie sobie te szkolenia, nawet traktujcie je uzupełniając. Bo w zasadzie przez jedno krótkie szkolenie można faktycznie fajnie sobie podwyższyć dochody.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |