Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stabilizator/usztywniacz kostki - gdzie kupię? |
Witam Państwa, gdzie w Łomży kupię stabilizator/usztywniacz stawu skokowego po skręceniu? W jakich sklepach i w jakich cenach dostanę ów ekwipunek? Pozdrawiam serdecznie. No pain, no gain.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stabilizator/usztywniacz kostki - gdzie kupię? |
zainteresuj sie stabilizatorami ZAMST, jesli interesuje cie uprawianie sportu po skreceniu -sa refundowane z NFZ
|
|
O takie rzeczy pytaj w sklepie medycznym na ul.Kazanskiej i rzedzie tych sklepikow obok szpitala :)
|
|
Ja po skręceniu(2stopnia) nadal biegam i gram w piłkę ale niestety już ze stabilizatorem kostki firmy THUASNE (cena 150 zł, -170 zł) cena warta zakupu. Oczywiście dostałem ten produkt bezposrednia w sklepie medycznym na kazańskiej.
|
|
W Zambrowie masz super sklep zaopatrzenia Medycznego super profesionalna obsługa sam tam wszystko kupuje i z tego co pamiętam to tam Pan Marek jest wlaścicielem udziela super rabatów także dzwoń do niego pod ten numer 505 135 404 ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |