Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z uruchomieniem laptopa asus k50 af |
Witam. Mam problem z uchomieniem laptopa. Po wciśnięciu przycisku zasilania Zapala sie lampka pojawia się napis asus i trach zawiesza się i nic się nie dzieje. Czasem zawiesza się nawet przy znaczku Windowsa. Mam Windows 7. Niedawno odebrałem go z serwisu ponieważ były problemy z grzaniem się ale okazało się ze potrzebna była tylko wymiana pasty. Nie wiem co się dzieje . proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z uruchomieniem laptopa asus k50 af |
Może być pamięć, jeśli są dwie kości to spróbuj uruchomić najpierw tylko z jedną a potem z drugą, a jak jedna to skombinuj skądś sprawną i zobacz, ewentualnie włóż tą swoją w drugi slot.
|
|
Nie jestem specem jeśli chodzi o komputery i nie bardzo wiem gdzie w tym laptopie odszukać je..
|
|
Tu jest pokazane jak zajrzeć do środka https://www.youtube.com/watch?v=yldJUORM_Co, parę śrubek tylko i raczej ciężko coś przypadkiem uszkodzić :) Pamięć to te 2 płytki na których są po 4 kostki na prawo od wiatraka.
|
|
czesc odezwji sie do mnie na meila com454@wp.pl moze uda mi sie pomoc
|
|
Spróbowałem teraz go włączyćdc to w ogóle nie włącza nawet się. . Ale spróbuję obejrzeć podany w wyżej filmik i zobaczymy
|
|
Zapraszamy do serwisu NUMiK na Małachowskiego 2a lok 3a (między motoryzacyjnym a kebabem) Spróbujemy pomóc :)
|
|
Asus k50 af to nie laptop to jego parodia.
|
|
Tez to zauważyłem ale czasu nie wrócę. Numik poprosił bym o jakiś kontakt mailowy. Pozdrawiam
|
|
serwis@numik.pl www.numik.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |