Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szpital |
Czy dalej są takie kolejki do lekarzy ? O której godzinie iść żeby się załapać ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szpital |
zalezy do kogo
|
|
okulista
|
|
Tak
|
|
pol roku
|
|
nie zartuje
|
|
Mam wizytę kontrolną po zabiegu w szpitalu. Mam kartkę z szpitala że mam przyjść za tydzień od zabiegu.
|
|
Tydzień temu próbowałam dostać się do okulisty. Byłam o 7:20 i brak numerków. Trzeba być przed siódmą i zająć kolejkę.
|
|
Jeśli jesteś po operacji,to muszą zarejestrować i przyjąć w przychodni poszpitalnej na dole Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Byłem około 6:30 i dostałem przedostatni numer. A mogli przyjąć dziś tylko 8 osób i sporo osób odeszło z kwitkiem.
|
|
Toć są gabinety na mieście, 3 tyg i jest wizyta, dr Siemion, Romanowska i Podobińska (do tej więcej nie pójdę) a może i jakieś nowe???
|
|
Przecież nie po to jest ubezpieczenie zdrowotne żeby chodzić prywatnie. Czas coś zmienić. Sami sobie jesteśmy winni.
|
|
Może oni coś na to poradzą? Nie tylko w kwestii okulistów, ale we wszelkich resortach. http://europa.eu/legislation_summaries/public_health/index_en.htm
|
|
JEST parę prywatnych przychodni gdzie na NFZ przyjmują, zapisujesz się na termin ok2 tyg. i OK.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |