Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
apteka |
jest moze dzis otwarta jakas apteka w lomzy ? jesli tak prosze o adres.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: apteka |
Podejdź do najbliższej apteki i na drzwiach powinna być rozpiska, która apteka jest dziś czynna. Tararararatata!
|
|
Stary z choinki się urwałeś? Przecież na Al. Legionów jest czynna 24/h
|
|
na dwornej do 16
|
|
Al. Legionów- Spółdzielcza otwarte całą dobe.Przed chwilą korzystałem.
|
|
ks anny 2
|
|
Po co jezdzic i patrzec na grafiki a poznie szukac jak na Legionow na przeciwko Yamcaffe jest otwarta apteka 24 na dobe i w swieta tez.
|
|
Ja wolę korzystać z aptek w internecie, o ile nie jest to rzecz niecierpiąca zwłoki. Ostatnio korzystałam z jednej z takich aptek, jak zamawiałam chłopakowi szampon, o którym ulotkę znalazłam na stronie http://stopwypadaniuwlosow.pl/szampon-wzmacniajacy
|
|
Też zamawiam głównie w internetowych. Z kilku powodów: Jest taniej ( przykład diohespan jedno opakowanie 70 zł stacjonarnie, internetowo dwa opakowania zamawiałam za 50 zł - i to nie jest najbardziej ekstremalny przykład róznicy w cenie jaki widziałam) Jest rówineż wygodniej. Składam zamówienie przez internet i potem kurier dowozi mi do domu to co zamówiłam. NIe muszę się nigdzie fatygować na zewnątrz. Dobre ceny ma Nowa farmacja: http://www.nowafarmacja.pl/
|
|
najlepiej zakupy robic w internetowej wtedy nie trzeba po nocach szukac czy cos jest otwarte,a przede wszystkim tam często mozna traffic na jakies promocyjne ceny, ja np kupiłam ostatnio dicopeg 10g na zaparcia dwa w cenie jednego,niedosc ze zaoszczedziałam na kasie to jeszcze uniknęłam dziwnych spojrzen aptekarki jakby zaparcia były conajmniej zakaźne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |