Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TDCI próba przelewowa; wtryski |
Ktoś wie gdzie (i czy )w Łomy zrobię próbę przelewową i sprawdzę stan wtryskiwaczy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TDCI próba przelewowa; wtryski |
też mam podobny problem i pewien pomysł jak to tanio zrobić - prosze o kontakt - sd123@o2.pl
|
|
zrób sam za dosłownie parę groszy. potrzebne będą do tego: - 4 strzykawki 20 ml jeśli masz 4 gary + ustroić jakiś stojaczek na nie - wężyki odpowiedniej średnicy do połączenia strzykawek z przelewami wtryskiwaczy podłączasz wężyki do przelewów i odpalasz auto. obserwujesz jak napełniają się strzykawki. jeśli jedna strzykawka napełni się szybciej od innych to wtrysk do wymiany. to tak w uproszczeniu.
|
|
zadzwoń pod ten numer i zrobi ci test przelewowy 882124148 ja robiłem u niego
|
|
dokładnie tego samego też potrzebuje , jaką chcesz cenę żeby powiedzieć czy z wtryskami jest wszystko ok ? bo mam problem czasami z odpaleniem z tym że ja obstawiam czujnik ciśnienia rozdzielacza paliwa
|
|
jedz na marynarska onisie tam troche znaja i w dobre miejsce wysla je jak cos do regeneracji
|
|
Dzięki , ale wole omijać to miejsc
|
|
Jak chcesz to zrobić profesjonalnie to jedź do dobrego warsztatu , nie myl z tanim, bo będą mierzyć strzykawkami, bo na menzurki ich nie stać, bo niby skąd z renty babci? A jak zechcą wymienić czujnik ciśnienia to szybko uciekaj , bo to podstawowy błąd przy wywalonych wtryskach lub pompie.
|
|
jak trzeba bedzie wyrostek naprawić to też ktoś na forum opisze żeby gównozjady same zrobiły ? proba przelewowa 100 netto w serwisie za opla vectre czas trwania ok 20min płacone w tamtym roku Andrzej W.
|
|
autor: a.n.d.y. (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) haha ... 100% racji
|
|
du./pę szkłem ?
|
|
jak się złomu na kupuje i na serwis nie stać to czas przesiąć się na MPK i parkingów nie zaśmiecać Max
|
|
przelewy idzie naprawic,koszt 150zl od wtrysku.w zambrowie robia dobrze.m@ster ci wytlumaczyl jak sprawdzic. BACA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |