Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na weekend majowy ? |
Czy macie jakieś plany na weekend majowy? Gdzie warto pojechać i co zobaczyć? Myślimy o wycieczce w kraju - ale nie wykluczamy też zagranicy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na weekend majowy ? |
jak na poczatek majowki... 30.04 impreza w Nowogrodzie https://www.facebook.com/ImprezyZbyszko?fref=ts
|
|
do kazimierza dolnego lec
|
|
My w tamtym roku bylismy w parku dzikich zwierzat niedaleko mikolajek nie pamietam dokladnie nazwy miejscowosci...fajna atrakcha szczegulnie dla dzieciakow:)polecam!
|
|
Kadzidłowo - Park dzikich zwierząt http://mazury.info.pl/atrakcje/kadzidlowo/
|
|
Tak tak Kadzidlowo :)
|
|
jaka była cena tego mieszkanka ?
|
|
Płaciliśmy z tego co pamiętam ok 170 zł za dzień
|
|
za dzien czy dobe?
|
|
Za dobę za dwie osoby.
|
|
Sprawdziłem właśnie na stronie aktualne ceny i wychodzi to 210 zł za dobę w maju.
|
|
A ja polecam wszystkim Jurę. Od Częstochowy do Ojcowa w dolinie Prądnika. Piękne krajobrazy: skały, lasy, zamki, jaskinie, potoki. Ceny dość przystępne w licznych agroturystykach.
|
|
vonReuffen:):) Ty to wiesz co jest za.ebiste:):)
|
|
Bieszczady, nie daleko Przemyśla, dokładnie tutaj - http://www.zielonapolana.com.pl/weekend_majowy.php Raz że nie płacimy nic za dziecko, a dwa, zawartość pakietu jest genialna. Basen, boiska, jedzenie, sauna, sale gier, imprezy, fajna okolica - ktoś jeszcze tam będzie?
|
|
a może piękny Kraków i hotel Wilga ? www.hotewilgakrakow.pl
|
|
no bedziem a ty sie wybierasz to dojadziem badz sama
|
|
Białowieża albo Bałtów. Wszystko na B :) Po prostu żyj!
|
|
Do Gizycka na pokaz motolotni
|
|
na łojcowizne pod Łomże
|
|
My jedziemy własnym autem, w Bieszczady nie mamy tak daleko, dojazd jest całkiem niezły, ale i tak największe znaczenie ma dla nas samo miejsce - zapowiadają piękną pogodę, więc będzie można już siedzieć nad basenem i na plaży. No i powinna się udać impreza na świeżym powietrzu. My będziemy z dzieckiem - jeśli ktoś jeszcze będzie to piszcie.
|
|
|
Ja Las Jednaczes :):)
|
|
No to fajnie macie :D U nas Bieszczady, Zielona Polana teraz ze względu na brak czasu w wakacje. Nie będziemy mieli możliwości wyjazdu w góry czy na morze w czerwcu i lipcu, więc postanowiliśmy, kiedy potrzebne mniej wolnego. Gdyby ktoś z forum tam był to piszcie.
|
|
Ja wybieram się w Bieszczady, mam nadzieje, że pogoda będzie dobra :) Pozdrawiam :)
|
|
A gdzie będziecie w Bieszczadach konkretnie? My w Łączach, pensjonat Zielona Polana - trafiona dobra oferta. Będziecie tam albo gdzieś w okolicy? Fajnie byłoby się pobawić ;-)
|
|
Sam z sobą gadasz? Sam siebie di swojego pensjonatu wysyłasz? To miłej zabawy :):)
|
|
maruda - idioto, po czym wnosisz? Umiesz czytać ze zrozumieniem? W sumie to szkoda komentować. Gdyby nie IP wyszłoby dziecko NEO. krzysiekowa - jeśli będziesz na forum to zostaw do siebie kontakt.
|
|
Zakopane :)
|
|
Kraków to naprawdę dobry wybór na dwu, trzy dniowy wyjazd. Jest tam mnóstwo ciekawych atrakcji i zabytków. Polecam ten artykuł - cudaarchitektury.pl/co-warto-zobaczyc-w-krakowie/]http://cudaarchitektury.pl/co-warto-zobaczyc-w-krakowie/ prezentujący ciekawe miejsca w Krakowie.
|
|
ja lecę do UK, na bibę teraz są tanie loty do londynu można zabukować kupić, https://www.fru.pl/tanie-loty/do-Londyn-LON/ potem będzie oblężenie bo to okres przedawakacyjny
|
|
To leć i nie wracaj najlepiej znikł byś z tego forum na zawsze
|
|
Ciebie nigdy nie bedzie stać jak nie pójdziesz do normalnej pracy zamiast tego trolowania
|
|
ja myślałam nad Zakopanym ale boję się że będzie dużo ludzi.
|
|
nawet w niedzielę trolle pracują ...
|
|
A ja polecam Mazury.. Mikołajki, Mrągowo, Giżycko. Piękne tereny, można się wyciszyć. Nie zmienię się, to nie mój świat...
|
|
Zakopane? O nie byłem ostatnio tyle ludzi to dawno nie widziałem aż ciężko chodzić. W tym roku planuje wyjazd do Szczawnica zdrój już teraz rezerwuję noclegi przez http://www.szczawnica.com aby potem nie było problemu z przenocowaniem.
|
|
Ktoś zarządza tym forum? Same reklamy w tym temacie!
|
|
To chyba oczywiste. Jak chcesz pojechać w jakieś miejsce, to przyda Ci się link do sprawdzonego ośrodka.
|
|
Tegoroczną majówkę spędziłam grillując na działce ze znajomymi
|
|
Ja do Zakopanego jadę. Co prawda będą tam pewnie tłumy, ale już dawno nie byłam w tych okolicach.
|
|
ja zawsze na majówkę jeżdzę w góry :)
|
|
Cudowne miejsce w Bieszczadach - https://www.zielonapolana.com.pl/weekend_majowy.php Nigdzie jeszcze w Polsce nie spotkaliśmy się z takim pakietem, a tam mają w zasadzie wszystko, zobaczcie program. Organizują nawet animacje dla dzieci, ale tam macie również basen, plażę, kajaki, kort, boiska, saunę, mini kino i wiele, wiele więcej!
|
|
W sumie całe Bieszczady są urokliwe.
|
|
Nawet bardziej niż urokliwe. Ale tutaj nie chodzi wyłącznie o to. Duże znaczenie mają pakiety atrakcji, jakie tam dostajesz. Znajdź np. hotel, który zapewni taką majówkę, z takim pakietem, za nawet zbliżone pieniądze. Tam jest po prostu pięknie ;-)
|
|
My w tym roku planujemy pojechać do Włoch. W ostatnich latach majówka nie była zbyt ciepła, dlatego postanowiliśmy pojechać, gdzieś gdzie jeszcze nie byliśmy.
|
|
Ja bym poleciła tę wioskę westernową w Zatorze. Na stronie https://westerncamp.pl/ jest ich prezentacja i namiary. Obsługa super pomocna, w domku czysto, podobało mi się jak zaaranżowali te wozy – przyczepki. Niby metraż mały ale w zasadzie było w środku wszystko co potrzebne, wygodnie zrobione wnętrza.
|
|
Ja od kilku lat na nieco późniejszą majówkę jeżdżę nad morze i wydaje mi się, że na taki urlop to całkiem dobry kierunek :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |