Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy wyniki matury? |
Czy wie ktos ktorego dnia lipca i dokladnie o ktorej godzinie beda wyniki matur? Nigdzie nie moge tego znalesc. Slyszalem ze 11 inni mowia ze 12? Swiadectwa maturalne beda wydawane poczawszy od dnia ogloszenia wynikow w szkolach? Czy odbiera sie je w OKE w innym terminie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy wyniki matury? |
http://www.oke.lomza.com
|
|
kamilo no i ? kolega marus chcial konkretnej odpowiedzi wiec nie wiem po co przeslales ogolna strone "oke" jak mozesz to przeslij link z odpowiedziami na jego pytania:P bo i ja jestem ciekaw tego kiedy co i jak! PS. marus podobno bedzie mozna sprawdzic wyniki na necie ale czy przed 11 czy po tego nie wiem ale zawsze mozna sprawdzic :) http://www.oke.top100.org.pl/framework/web/html/iskw/ to adres logowania sie na swoje konto. chyba dostales swoj kod?! pozdrawiam
|
|
U nas w szkole dali tylko hasło, a kodu ucznia nie, więc co tam wy wpisujecie. ??
|
|
fm-info wpisujesz swoj pesel ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
z pewnoscia pesel sie wpisuje ale nie mozna jeszcze sie logowac aby zobaczyc winiki z matur, narazie jest logowanie dla gimnazjalistow i dla niepelnosprawnych a dla nas biednych maturzystow nic nie ma:( ps. ciekawe czy mozna sprawdzac matury jeszcze dluzej, napewno na studia wszyscy zdaza papiery zlozyc, pozdrowienia dla ministra edukacji B===D Lomzes
|
|
yhh! to ze mozna sprawdzic w necie to ja wiem... poradzesobie jak bedzie trzeba ;] Wyraznie pisalem ze chodzi mi o szkole... chce ostatni raz zobaczyc sie ze znajomymi... zabawic ;] kamilo strona OKE jest mi doskonale znana - zauwaz tylko ze tam nic na temat nie pisza ;] dzieki ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |