piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tablet

ktoś korzysta może z takiego bzdetu jak goclever,w prasie z neonetu jest info.że wraz z nim w zestawie za 500pln-ów jest "smartphone".wytrzyma to do końca gwarancji w rękach smarka.kupiułbym i komunia z dyńki.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tablet

goclever dobra marka sam posiadam do gier filmów itp a jaki model jest w gazetce?

... Lekarz kazał przytakiwać

napisane tablet goclover quantum + smartphone quantum4,tablet to chyba 785

Nie chcesz sie ujawnic ze masz w maju wlasna komunie.
Pytasz o sprzet ktory chca ci kupic.Bierz co daja i nie wybrzydzaj!
Habit juz masz?

ciekawy zestaw jak dla 8 latka prezent w 99% udany PZDR

... Lekarz kazał przytakiwać

telefonami już się bawią w tym wieku,a i z techniką niech się oswaja,toć montany z melodyjkami już nie dam.czekajcie jeszcze trochę,a pojawią się tematy typu:jaki prezent na komunie.

siwy
ja do komunii przystąpię,jak będę na to gotów,a i pamiętam że w garniturach moi rówieśnicy latali po kościele.a jeśli chcesz sobie habit sprawić,to zerknij we wzorcowni.

siwysiwy - szacun :D Pocisnąłeś ostro typa hahahahaha!

mam goclever z tv juz ponad poltorej roku, codziennie uzywany i spisuje sie bez zarzutu.

Witam,

zamienię tablet Goclever TAB R75 na netbooka.
Mogę dopłacić drobne pieniądze. Dorzucam etui z klawiaturą.

e-mail: p.dabrowski@zhp.net.pl

Od kilku miesięcy używam smartfona Goclever Quantum. Urządzenie przerosło moje oczekiwania. Wykonany bardzo dobrze z trwałych i przyjemnych materiałów. Wszystko chodzi płynnie bez zacinania. Na pokładzie dual sim, wifi, gps. Bateria wytrzymuje kilka dni przy ustawieniu harmonogramu wyłączania telefonu na noc. Oczywiście znalazłem rownież minusy np. Słaby aparat, ale nie można mieć wszystkiego za tak niską cenę.
Jestem bardzo zadowolony.

ja w kwestii formalnej - półtora roku piszemy ale z drugiej strony - półtorej butelki ... chodzi o rodzaj ( męski lub żeński ) Nie żebym się zaraz czepiał ale ku nauce.
Przepraszam najuniżeniej za zaśmiecanie tematu :-))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

dzięki wszystkim!(prócz miecia,co to zna 600 słów w języku polskim,z czego 200 rozumie).
miecio
teraz to i robolom w tyłek zaczynasz włazić?z roboty cię pognali?

Ja zainwestowałem w tańszy tablet, konkretnie ten model:
http://www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/8632485 i jestem zadowolony.
W zasadzie nie rozumiem dlaczego wszyscy piszą obecnie tylko tabletach marki Samsung i Apple. OBecnie wiele tańszych marek ma w swojej ofercie znacznie lepszy sprzęt ze znacznie lepszymi parametrami i warto jest je wziąć pod uwagę.
Fajne produkty ma w swojej ofercie na przykład Manta, Goclever czy też właśnie wspomniany Kiano :)
Żona ma tablet marki Samsung i szczerze mówiąc różnicy w funkcjonowaniu nie dostrzegam.

to ja tu ludzi pytam,dupy zawracam,a oni już nie mają.podejrzewam że wcale nie mieli,a taki chłit,żeby ludzi zwabić.

Ziomuś... pamiętaj, że bez robola Pan byłby nikim... ;) Zapisz sobie te słowa Miecia na karteczce, powieś nad łóżkiem i wracaj grzecznie do pracy, a nie tablety ci w głowie :)

nie jestem twoim ziomalem(przecież nie jesteś stąd),a poza tym i tak jesteś nikim,więc robol któremu w tyłek włazisz(sorry siwy) nic nie zmieni.
spokojnych świąt życzę twojej rodzinie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org