Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Droga Kuzie Nowogród |
Witam Wybieram sie do Białegostoku i mam pytanie w jakim stanie jest ten odcinek? Czy juz mozna normalnie przejechac? ile jest swiatel? Czy nawierzchnia jest juz normalna i nie ryzykuje urwania czegos?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Droga Kuzie Nowogród |
Coś Ci się chyba mocno pomyliło. Do Białegostoku nie jedziesz zupełnie tą drogą, do Olsztyna owszem. Droga jest już ok, można jeździć.
|
|
Nie w tym kierunku na Białystok ....
|
|
Sie czepiacie.A on chce jechac do Bialego przez Olsztyn i nic wam do tego. Juz nieraz robil Poznan przez Zakopane,no nie?
|
|
|
|
Przepraszam gość jedzie np. z Kuzie -Nowogród do Białegostoku
|
|
No w końcu jeden inteligentny się znalazł, co skumał bazę! Bo przecież nie wszyscy są z Łomży. A mieszkając np. w Myszyńcu do Białego jedzie się właśnie drogą Kuzie-Nowogród. To co, odpowie ktoś koledze w jakim stanie jest ta droga?
|
|
Jechałem tamtędy chyba w zeszłym tygodniu, światła masz bodajże 3 (dość długie cykle) i właśnie tam, gdzie ruch jest wahadłowy radzę uważać, jeśli masz niskie auto, pozostałe odcinki są nowe i równe, mimo tego wciąż masz tam 50. Ogólnie jest ok i można jechać. Szerokości :)
|
|
Jestem z Olsztyna:) i jade do Białegostoku. Dzieki
|
|
W Myszańcu skręć na Ostrołękę chyba, że lubisz kląć... rudy błazen z druhem
|
|
Omijaj ta trase szerokim lukiem !!! Przez ta niby super nowa droge stracilam 300 zl !! Chyba ze chcesz miec uszkodzony samochod!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |