sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pranie tapicerki w aucie

Gdzie dobrze i tanio wypiorę tapicerkę w aucie?? Znacie i możecie kogoś polecić??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pranie tapicerki w aucie

Dobrze i tanio ? heheheheheh
Czuć że święta idą kraj za miastem fury pod kościół szykuje.

Myjnia "Auto odnowa". Na Nadnarwiańskiej, nie pamiętam numeru, ale pod koniec ulicy po prawej jadąc w dół.

Kwinto mylisz się:D haha w żaden sposób nie zamierzam wspierać "czarnych"..
Magda dzięki za info

a to po trzeżwemu żeś zabrudził?

nie wolisz zająć się tym sam? Miałam bardzo brudne siedzenia w aucie, używałam różnych środków- od najtańszych do najdroższych. Pianki, płyny, proszki, nic nie pomagało. Ale znalazłam skuteczny środek i nawet nie trzeba się namęczyć :)

a jaki to środek fair01?

trzeźwy tak po Twoim poscie przypomniały mi się słowa jednego z moich wykladowcow "na rynku dobr operujemy trzema terminami: dobrze, tanio, szybko. Z tym ze należy pamietac ze zawsze tylko dwa zostaja spełnione...":)

BIOSOL. To taki przezroczysty płyn do wymieszania z wodą. Ja myłam w ten sposób, że rozcieńczałam, a później ścierką namoczoną w tym roztworze myłam siedzenia. Nie trzeba żadnych szczoteczek. Można go kupić w sklepie motoryzacyjnym. Ja byłam sceptyczna, jak go dostałam to powiedziałam że nie będę juz stosować żadnego badziewia ale widząc to w jak opłakanym stanie były siedzenia to postanowiłam użyć i jak zobaczyłam efekty to byłam w szoku. Moja mama myła nim też plastikowe elementy, te "futryny" i deskę rozdzielczą. Plakiem to można sobie tylko pomazać ato daje naprawdę dobre rezultaty. Polecił mi go mechanik

http://motomania24-motocykle.blog.pl/test-preparatu-czyszczacego-do-silnikow-biosol-sds/ tu coś znalazłam
aha i lepiej zakładać rękawiczki, bo szczypie trochę :)

fair01 dzięki bardzo za odp, choć samemu nie chce się robić:D ale skoro jest to dobry środek to się zmobilizuje i podziałam sam..
artaras teraz niestety wszystko musi być tanio, szybko i dobrze haha prawda jest taka, że jak tanio to ch...wo, ale dotyczy to raczej elektroniki itd, a w praniu tapicerki chodzi mi o to tylko, żeby efekt był widoczny hehe..
dzięki za odp i pozdrawiam forumowiczów ;)

Ja polecam H2O dojeżdżają do klienta. Używają bardzo dobrej chemii, moje auto wyglądało po ich wizycie jak nowe. Mam jasne plastiki i różnica była bardzo duża.
https://www.facebook.com/LomzaH2OMyjniaParowa?fref=ts

Ciekawe tylko jak będzie po tym wyglądała tapicerka za jakiś czas jak szczypie w ręce... Zbyt mocna chemia zniszczy tapicerkę...

Nie zniszczy tego profesjonalny srodek specjalnie do tego celu przeznaczona. Chyba ze w Twoim czinkłeczento. Podalam link i tam jest wszystko opisane, ale zawsze ktos wysnuje jakąś teorię spiskową

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org