Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lombard |
Gdzie w Łomży znajduje się jakiś lombard (oprócz tego na dworcu)? Piszcie o jakich tylko wiecie. Z góry wielkie dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lombard |
na rogu alei legionów i polowej w budynku dawnej elektrowni na dwornej są ze 2 lub 3 na alei legionów obok 4+ na malachowskiego w ciągu sklepow
|
|
Na Mazowieckiej 1 w pasażu sklepów. Widziałam nowy szyld.
|
|
a przy 4plus to gdzie dokladnie?
|
|
Na skrzyżowaniu Al.Legionów i Piłsudskiego jest lombard 24h
|
|
ok dzieki
|
|
Ja za to sporo słyszałam o Lombardzie na Złotej w Warszawie. Co prawda sama nie miałam jeszcze okazji korzystać z ich usług ale po opiniach widać, że warto. Widziałam na ich stronie internetowej http://www.lombardnazlotej.pl/Lombard_warszawa.html, że wystawiają także rzeczy na allegro wiec można u nich kupić coś po niższych cenach wcale nie jadąc do Warszawy.
|
|
Z Łomży do Wawy trochę kilometrów jest, ale ja akurat z lombardu na Złotej (o którym mowa w poprzednim poście) korzystałam, a że są naprzeciwko Dworca Centralnego, to jak ktoś będzie przejazdem, to warto skorzystać. Zresztą można do nich zadzwonić i poprosić o wstępną wycenę. Jest tam bardzo fajna obsługa, więc co szkodzi zapytać :) Jakby co, to ich numer 602-190-080.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |