Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hantle |
Gdzie w Łomży można kupić w rozsądnej cenie hantle "dobierane"? Byłem na Bernata i jak mi gościu podliczył za żelazo, to wyszło tyle jak z wysyłką kurierem przez Allegro. Dodam, że głupi uśmieszek mnie delikatnie wku...... Jeśli tak podchodzi się do handlu, to mu szczerze współczuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hantle |
Sprawdź u Miliszkiewicza, kiedyś robili hantle i długie gryfy, nie wiem jak teraz.
|
|
robi dalej
|
|
allegro i tak wygra :P Możesz zobaczyć jeszcze w galerii veneda i w tesco(tam będą mili :D)
|
|
Miliszkiewicz
|
|
moge ci sprzedac hantle tylko potrzebuja lekkiego liftingu.
|
|
kiedys to z olowiu sie robilo i puszek po farbach konserwach a tera to wymyslaja na wies pojechal za dyszel zlapal od wozu pare razy podniosl i byl chlop jak dab
|
|
A teraz robi sie inaczej :]
|
|
mam po 17 kg na łapke
|
|
Sorry za odświeżenie tematu. Wiecie gdzie znajdę hantle chociaż 30kg na jedna, najlepiej aby było 40kg. Wszędzie na Allegro MAX 20kg. A moze ma ktos do sprzedania?
|
|
Odezwij się do mnie arczo88@interia.pl. Co prawda używane, ale wystarczy przetrzeć papierem ściernym 40, odmalować i jak nowe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |