Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomoc w uzyskaniu odszkodowania |
Witam Uległam wypadkowi i chciałabym uzyskać pomoc w ubieganiu się o odszkodowanie. Mam już dane ubezpieczyciela firmy, na terenie której miałam wypadek. Możecie kogoś polecić, kto skutecznie poprowadzi moja sprawę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania |
futura na sienkiewicza napewno pomogą bigi2004
|
|
polecam firme adversum - przedstawiciel p. Jadwiga tel. 602182862
|
|
Dziekuje bardzo za podpowiedzi. Orientujecie sie może czy za taka pomoc płaci się z dołu czy z góry?
|
|
a to nie wiedziales gdzie sie ubezpieczasz?
|
|
jaka to ubezpieczalnia chlopie?
|
|
Polecam Universus na legionów. Tam mi fajnie pomogli wyegzekwować należne odszkodowanie. Nie pobierają żadnych opłat do tego możesz liczyć na pomoc prawna, wsszystko przyzwoicie wyjasnią. Nie polecam natomiast adversum ....wszystko fajnie pięknie ale jak próbowałam zapytać co się dzieje z moją sprawą to Pani jednak nie potrafiła mi powiedzieć bo ona jedynie pozyskała mnie jako Klienta... troszkę nie miłe ale coż ;) Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)
|
|
Też polecam universus na legionów. Mi pomogli, wszystko fajnie, profesjonalne bez zadnych haczyków, i za duzo nei zdarli pod koniec sprawy. Nie polecam natomiast futury ... Kredyty, ubezpieczenia, pomnażanie kapitału, inwestycje alternatywne...... Lekko mówiąc nie byłem zadowolony z wspołpracy z nimi parę lat temu. Angelika ? a Ty bys chciała zeby aggent ubezpieczeniowy ci powiedział na jakim etapie sprawa :D :D ? on ci moze najwyzej kolejną polise wypisac a twoje papiery idą w polske ;) http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
Autor: angelika22 ile prowizji zawijaja od sprawy za darmo to po mordzie nie bija i nie cwaniakuj pajacu jeden z drugim
|
|
juz sie kurestwo przenosi i na lomze cweluchy
|
|
Witam. Popieram post angeliki22. Ja również powierzyłem sprawę wyegzekwowania odszkodowania za wypadek kancelarii Universus, która mieści się przy Al. Legionów 30. Moją sprawę kancelaria ta poprowadziła bardzo profesjonalnie, uczciwie, a rozliczyliśmy się po uzyskaniu odszkodowania. Do tego w każdej wątpliwej sprawie służyli mi pomocą i poradą. Przestrzegam przed przedstawicielami kancelarii, których siedziby znajdują się gdzieś w Polsce, bo przedstawiciel tylko pozyskuje klienta, zbiera dokumenty od klienta i odsyła je do kancelarii, która mieści się gdzieś w Polsce, a z tego tytułu bierze prowizję. Powierzając sprawę przedstawicielowi klient nie wie co dzieje się ze sprawą na danym etapie, bo przedstawiciel nie jest w stanie powiedzieć, ponieważ dokumenty odesłał do kancelarii. Do tego przedstawiciele są "zieloni" nie mając pojęcia o odszkodowaniach. Tak własnie postąpił ze mną przedstawiciel Adversum, że zabrałem dokumenty i zleciłem moją sprawę dla kancelarii Universus w Łomży. Z kancelarią Universus nie miałem żadnego problemu w kontaktach, na każdym etapie sprawy byłem informowany. Przy okazji dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę kancelarii Universus.
|
|
za nic nie placisz, dopiero po odzyskaniu odszkodowania zabieraja pare %, sa do tego stosowne umowy, ktore podpisujesz, reprezentuja Ciebie w sadzie, maja swoich lekarzy :)
|
|
FAJNIE to w siodelku na kombajnie i nie ******* jak dupo nie ruszasz
|
|
lomzyk...od dłuższego czasu patrzę na twoje posty ;) i powiem ci jedno wes się do roboty albo kobie tez znajdz :D Kurestwo ... ? hmmm jeśli mówis o okolicznosciach w jakich zostałeś poczęty w łonie swojej mamy i to było akurat w łomży to można i tak to nazwać. Pozdrawiam Twoją mame ;) Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)
|
|
nikt nie jest idealny podpisujesz umowę z przedstawicielem a on dostaje np. 30 % z tego co wywalczy. Proste i logiczne że o twoje odszkodowanie będzie ktoś walczył bo będzie miał z tego kasę . W razie potrzeby dowiem się o namiary na taką osobę. Jak by ktoś chciał to odpisze DABEL28@wp.pl
|
|
kitek powodzenia za 5 lat pogadamy na ten temat
|
|
w sadzie to juz za twoje koszta leci jest suma okreslona do ilu ,a potem sady zalerza od ciebie zadzwonia powiedza
|
|
na tym zarabiaja na zachodzie od lat a w lomzy nowosc dla bezrobocia to jest gleboki temat
|
|
A propos posta autora kwitek: p. Jadwiga tel. 602182862 jest agentem ubezpieczeniowym, a jako przedstawiciel Adversum zbiera od klienta dokumenty i przekazuje kancelarii Adversum. Co może wiedzieć agent ubezpieczeniowy o postępowaniu odszkodowawczym ! Właśnie przedstawiciele takich kancelarii robią ludzi w balona, a ludzie dają się w taki sposób nabierać Ostrzegam przed przedstawicielami, raz dałem nabrać się, więcej nie dam
|
|
nastepni kretacze na rynku
|
|
a sam by sie nie umial obronic, lepiej bronic czyjs portwel
|
|
treraz nowa fala na przedstawicieli
|
|
Do postu autorki: niktnie jest idealny Podaję nr tel. kancelarii Universus, która prowadziła moją sprawę tel. 500 896 135. Skutecznie i bardzo profesjonalnie poprowadzą Twoją sprawę, tak jak poprowadzili moją. Do tego będziesz miała stały kontakt i będziesz informowana na każdym etapie sprawy, bo kancelaria mieści się w Łomży. Powodzenia w pozytywnym załatwieniu sprawy.
|
|
ja to rozumiem kazdy z glowa sie nie urodzl czasem trzeba pomoc portwel wyplukac
|
|
Autor: kamillomza juz cie nabrali za 100 zl i daj spokoj poszukaj innego zysku
|
|
nie moc ludziom w glowach swoim idiotyzmem
|
|
reklame to rob u mamy w korycie ,a nie z ludzmi na tym forum bo jak chcesz to ci opisze jak ten system dziala prawniku od siedmiu bolesci
|
|
lomzyk, idiotę robisz z siebie na tym forum. Nawet poprawnie nie potrafisz pisać. Gdzie jest admin, że dopuszcza, aby komentarze takiego jełopa były widoczne na forum! Weź się chłopie lepiej do roboty, bo najwidoczniej głupiejesz bez zajęcia!
|
|
Autor: angelika22 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-04-14 22:02 siedz i dalej czytaj bo tyle ci zostalo a praca czeka na ciebie uwierz mi anie jakims glupotom na aleji nie jeden glowe stracil z tego wszystkiego ,a dzis placze .maka dziekuje za wyrazy wspolczucia pozdrow swoja odemnie
|
|
za tepy jestes zeby z toba pisac wazne ze ty poprawnie piszesz a ja moge cie poczytac
|
|
Autor: kamillomza jeszcze jedno od roboty ta sa konie ja na biegu jade z praca, na tyle mam dwa miejsca wolne moze podwiesc
|
|
Z innego forum post do: lomzyk Autor: chilu (---.elomza.pl) Data: 04-04-14 02:12 lomzyk przeokrutnie nudzi Ci sie na tej obczyznie w tym jukieju hehe, powinienes zostac adminem forum 4lomza, musisz mieszkac na prawdziwym zadupiu tam, zreszto co tam robic, pogoda zjebana , chociaz ostatnie wakacje byly gorace ale tam nawet nad morze jechac to pelno kamieni i wieje jak na wygwizdowie , UK TO CHLEW :D
|
|
Adminem to ja jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 A lomzyk mój pomocnik , trzyma was gówniarze krótko na smyczy :):)
|
|
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Oczywiście mogłabym sama zglosic szkodę do ubezpieczyciela ale większośc opini wskazuje na to, ze wynik z reguły jest znacznie korzystniejszy dla poszkodowanego gdy wniosek składa "fachowiec".
|
|
kamillomza:) Aż tak dobra to ta twoja kancelarii Universus chyba nie jest skoro taki rodzaj reklamy wybrałeś :):) Skoro nie stać Ciebie na normalną reklamę , to i sprawy załatwiasz pewnie marnie :) //////////////////////////////////////// Nie wiem czy wiesz ale za takie coś to pragraf jest . Autor: kamillomza (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-04-14 22:09 A propos posta autora kwitek: p. Jadwiga tel. 602182862 jest agentem ubezpieczeniowym, a jako przedstawiciel Adversum zbiera od klienta dokumenty i przekazuje kancelarii Adversum. Co może wiedzieć agent ubezpieczeniowy o postępowaniu odszkodowawczym ! Właśnie przedstawiciele takich kancelarii robią ludzi w balona, a ludzie dają się w taki sposób nabierać Ostrzegam przed przedstawicielami, raz dałem nabrać się, więcej nie dam ////////////////////////////////////// Słabo jednak musisz w prawie się orientować skoro podstaw nie znasz. Więc na pewno nie powierzył bym tobie walki o moje pieniądze:):)
|
|
A tak dla jasności, to nazywa się naruszeniem dóbr osobistych. Sądem cię nie straszę bo mnie to nie dotyczy. Ale nie masz najmniejszego pojęcia o etyce zawodowej
|
|
japa da pa du
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: kamillomza Posty: 5 Imię: kamil Wszystkie posty w tym temacie.... ladna reklame sobie robisz :) za autoreklame mieli kasowac posty!!!! a moze Ci z legionow zaplacili Tobie za podlizywanie sie? ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |