Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spec od naprawy lodówki!!! |
Proszę o namiary do dobrego fachowca od naprawy lodówek !!! Z góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spec od naprawy lodówki!!! |
Al. Legionow naprzeciwko starej "Mazowieckiej" lub AGD na Pl. Zeglickiego. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
w Łomży nie ma juz Pl. Żeglickiego, teraz to jest Stary Rynek,
|
|
a co sie dzieje z lodowka
|
|
A u mnie już od dłuższego czasu tworzy się w środku kawał lodu na tylnej ściance lodówki...:/
|
|
Masz dowód na to ile wody jest w wędlinach!!! Zgroza. Sprawdź "odparownik", tzn, przewód odprowadzający nadmiar wody z lodówki u mnie jest on zlokalizowany na samym dole wewnątrz lodówki. Może być przytkany i woda cyrkuluje wewnątrz urządzenia. Jeżeli masz jakieś pokrętło to spróbuj zmniejszyć nim temperaturę chłodzenia o jeden poziom.
|
|
Kama30 lodówkę możesz jedynie wymienić,w mojej starej lodówce tak sie robiło,masa lodu na tylnej ściance
|
|
Mało gazu jest w układzie.
|
|
Podobnie miałem . Kumpel dał mi numer do niejakiego fachowca od Chłodnictwa jak by co to mogę podać
|
|
Czy za napełnienie freonem 140 zł to dużo ? jak twierdzicie?
|
|
Jesli ten fachowiec zlokalizuje i usunie nieszczelnośc to 140zł jest dobrą ceną,jesli tylko Ci napełni czynnikiem to masz 140zł do tyłu.
|
|
Dzieki mały !!!
|
|
Mi facet mówił że koszt 200zł ok5lat temu,teściowa płaciła podobnie z tym że to tylko na jakiś czas pomaga
|
|
najlepszy jest Kazik z Bernatowicza i nie kasuje za duzo.
|
|
Witam Ja swój problem z serwisami rozwiązałem dzięki serwisko.pl przypadkiem szukając nie drogiego serwisu trafiłem na nich właśnie. Jest tam funkcja "zgłoś usterkę" wypełniłem formularz i w ten sam dzień zgłosiła się do mnie firma która szybko wykonała naprawę. Na prawdę super sprawa :P http://www.serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu korzystał ktoś z was może z nich?
|
|
Bywa tak, że naprawa jest nieopłacalna. U mnie tak było i musiałem szukać nowej, lodówki teraz nie są takie drogie http://www.homebook.pl/produkty/lodowki, sami sprawdźcie. Bez specjalnych dodatków poniżej tysiąca.
|
|
spadaj mendo z tą dziadowską reklamą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |