środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wynajem auta w Warszawie...

Na święta przylatuje z UK moja rodzinka.... Lądować będą w Wawie... Chcą tam wynająć auto i dojechać do Łomży...
Znacie tam jakąś wypożyczalnie w której mogliby wynająć auto na około 6 dni?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wynajem auta w Warszawie...

Chyba nie podales bardzo ważnej rzeczy... laduja w wawie ale które lotnisko? Na Okeciu jest kilka firm wynajmujących auta mieszcza się w garażach pietrowych zlokalizowanych pod marriotem. Jak wygląda sprawa w modlinie tego nie wiem...

kolego nie musi byc z wawy wynajem
ja kiedys wynajmowalem z zambrowa koles podjezdza na lotnisko i potem aby go odwiezdz a spowrotem odwozi i wraca sam i pewnie bedzie tanszy wynajem niz w wawie

2 lata temu bral 500 zl depozytu i 100 za sredniej marki samochod 5 osobowy

Zgadzam się w 100%. W Wawie w wypożyczalniach strasznie kombinują i ceny są czasami z kosmosu.

Generalnie to teraz jest tak - że dzwonisz i sami są w stanie podjechać. Część wypożyczalni faktycznie pobiera prowizję - ale są też takie które jej nie pobierają. Tutaj masz przykład takiej: http://carfree.pl/ - auto średniej klasy to koszt około 119 zł za dobę (np Chevrolet Cruze).

foxterier16
Bo frajerów trzeba doić jak rodzinka rodzinki nie ma wozu. Taksowkarze tez niezle sobie licza, taki biznes dlatego juz za bardzo nie mają roboty tylko gazety czytaja w aucie caly dzien.

taksowka sie nie oplaca lepiej wypozyczyc w lomzy 350 zl wolaja a co mowa w wawie to za 700 stowek jezdzi caly tydzien depozyt zwracaja jak nieuszkodzi nic

W wypozyczalni w łomzy mozesz wypozyczyc, przyjada na lotnisko po klientow, i bedziesz mial taniej niz w wawie i lepsze auto. Moge podac ci nr. 604430889, pozdr.

Brałem na Cybernetyków w Warszawie,cena jest 70 zł za dobę,chevrolet aveo,zaliczki nie biorą,płatność tylko kartą,pracują do 21.00

Wypożyczalnią z dużą flotą samochodów jest BM Auto przy ulicy Broniewskiego 20.
Generalnie koszta wynajmu auta zaczynają się od 70 zł za dzień w przypadku
samochodów z klasy A a kończy się na 170 zł/dzień w przypadku samochodów
z klasy D.

za 70 zl to dadza ci punto co ledwo jezdzi

A w bagażniku trup, a policja ciebie zamknie, a nie tego co ci wypozyczyl.

No to może od razu dostawcze, przynajmniej wszyscy się zmieścicie, a nie wyjdzie drogo - http://wynajemautdostawczych.net.pl/?cennik-wypozyczalnia-aut-dostawczych-warszawa,18 I wcale nie żartuję...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org