Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala weselna |
Witam, jak w temacie, jakie sale weselne polecacie? Jakie C E N Y? (to dość ważne)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala weselna |
|
nie, lomza i okolice
|
|
Ja swoje wesele będe miała w Giełczynie, śliczna sala, i cena też bardzo dobra! I co do ceny ..obejrzałam około 10 sal weselnych w okolicach łomży , w łomży, ostrołęce , to wszytskie były podobne, około 150 zł za osobę. Nie boję się jutra...bo było dobrze wczoraj i podoba mi się dziś !
|
|
pod topolami, cena ok 150 zł, ale jak się dopłaci dodatkowe 10 zł od gościa to zapewniają stół biesiadny i grill, fajna sprawa
|
|
Nie no jaja żeby na forum takie rzeczy zalatwiac... zgarnij swoje cztery litery pojezdzij po Łomży popytaj i będzie ok.
|
|
kurde, to nie chodzi o to , ze nie pytalam, tylko ze nie znam za wielu tych sal... w Gielczynie znajomi mieli i wlasciciel zrobil ich troche w karolka bo bylo wszystko ok do momentu samego wesela, gdzie okazalo sie, ze polowy rzeczy, które były ustalone w umowie nie ma..
|
|
No wiec skoro wiesz ze tak tam było to nie rob... inne sale raczej nie zmieniają swojego miejsca polozenia. Wiec do dziela: odpowiadasz sobie na pytanie na ile mniej więcej ludzi chcesz robic weselicho po drugie co jest dla Ciebie najważniejsze z rzeczy jakie może zaoferować sala. Po takich rzeczach pole manewru schodzi do mniej więcej 3-4 sal.
|
|
ceny jak w lomzy sale te same zalezy co masz w kieszeni
|
|
a jak nie pasuje to w las vegas taniej
|
|
w jysku kordly dla malozencow rozdaja lec zdazysz
|
|
ja mialam w wenecja na krasce polecam a i u znajomych bylam zajazd lesny na wygodzie super piekna sala !!
|
|
w zbyszku jest super zamiast klimy mozna chlodzic sie w basenie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |